Jokaisessa tapahtumassa piilee aarre

Hyvä kokous- ja tapahtumajärjestäjä,

löydä tapahtumasi visio, hahmottele oma polkusi ja hio tilaisuudestasi timantti hyödyntäen aarre-sivustoamme.

Työtäsi helpottamaan piirsimme tiekartan, joka auttaa suunnittelemaan tapahtumasi suuntaviivat ja viimeistelemään yksityiskohtia myöten. Sivustolle on koottu vinkit ja linkit tavoitteiden selkeyttämisestä inspiroivaan sisältöön ja erilaisiin tapahtumatyyppeihin: hae inspiraatiota menestystarinoista, hyödynnä muistilistat, löydä kohderyhmääsi puhuttelevan tarinan ainekset ja valjasta tiimisi sosiaalisen median pöhinän synnyttämiseen.

Hyvin suunniteltu reitti helpottaa matkantekoa kohti asettamaasi päämäärää. Olit kokenut kohkari tai ensimmäistä tilaisuuttasi järjestämässä, opaskarttamme avulla voi tavoitella entistä makeampia maisemia vaivattomammin ja välttää yleisimpiä ansoja. Käsittelemme aiheita ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Hio tilaisuudestasi timantti

Lataa onnistumisen opaskartta

Viikon vinkit

Julkaisemme muistilistoja ja ideoita helpottamaan työtäsi.

Kurkista blogiin

Löydä aarre

Hahmottele oma onnistumisen polkusi idearikkailla sivuillamme.

Astu seikkailuun

Visiolla vuorenhuipulle

Kokosimme vinkit tapahtumaa ennen, aikana ja jälkeen.

Lataa onnistumisen opaskartta

Minkälainen tilaisuus tai combo?

Minkä tyylinen tilaisuus sopii parhaiten kohderyhmällesi? Onko sinulla asiaa kerrottavaksi koulutuksen muodossa, mutta haluaisit vahvistaa viestiä ja jatkaa keskustelua rennommissa merkeissä? Hyödynnä tapahtumatalojemme mahdollisuudet järjestetää unohtumaton tilaisuus. Monipuolisuus on valttimme. Meillä mikään ei ole liian iso tai pieni. Molemmat talot tarjoavat ihanteelliset puitteet erilaisille kokoontumisille. Käytä yhdessä, erikseen ja mitä erilaisimmissa yhdistelmissä. Tässä muutamia ehdotuksia, joista voit aloittaa suunnittelun. Kysy lisää tiimiltämme.

Seminaari +

gaalaillallinen

Yhtiökokous? Kansainvälinen kongressi? Iltajuhla?

Tarjolla on vaihtoehtoja satapaikkaisista luentosaleista rinnakkaisiin kokoustiloihin. Kielitaitoinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilat käyttövalmiiksi osallistujien saapuessa. Rennossa hengessä vietetyt juhlat voivat olla juuri parhaita hetkiä jakaa ajatuksia ja luoda kohtaamisia asiakkaiden ja kumppaneiden kesken.

Messukeskuksessa:

 • 4 400 katsomopaikan Amfi-sali
 • 13 halliluentosalia, joissa 200–1 000 paikkaa
 • 6 000 istuva illallinen ja 10 000 vieraalle buffet-tarjoilut

Kokous +

henkilöstöjuhla

Tykypäivä? Kesäjuhla? Kick-off?

Muuntautuvat salit ja kotoisat kokoushuoneet tarjoavat kaikki edellytykset kouluttaa henkilökuntaasi ja juhlistaa onnistumisia tiimisi tai koko organisaation kesken. Päivän päätteeksi voitte jatkaa keskustelua hyvän ruuan ja juoman parissa à la carte -ravintoloissamme.

Messukeskuksen yhteydessä oleva hotelli saunoineen antaa mahdollisuuksia rentoutumiseen. Voit myös palkita tilaisuutesi osallistujat messulipuilla – kiinnostavia tapahtumia on jatkuvasti hallimaailmassamme.

Messukeskuksessa:

 • 7 salia 101–1 100 kuulijalle
 • 21 kokoustilaa 6–100 hengelle
 • 400 lounastajan Valo
 • 245 huoneen hotelli (avaa uutena 2/2019)
 • 12 saunojan terassikabinetti

Messut +

lanseeraustilaisuus

Festarit? Muotinäytös? Julkistustilaisuus?

Tiloissamme on koettu niin tv-kuvauksia kuin elämyksellisiä näyttelyitä ja lanseeraustilaisuuksia. Galleriat, ravintolat ja aulatilat muuntautuvat taidenäyttelyistä julkistustilaisuuksiin. Todelliseen tilantarpeeseen voi valjastaa käyttöön hallit, jolloin vain mielikuvitus asettaa rajat tapahtumalle.

Suunnitellaan juuri oikea kokonaisuus tilaisuutesi teeman ja tavoitteiden mukaan. Mikään idea ei ole liian suuri!

Messukeskuksessa:

 • 7 hallia
 • 58 000 m² tapahtumille
 • 21 ravintolaa ja kahvilaa

Kokemus tuhansista tapahtumista

Hyödynnä kokemuksemme tuhansien tapahtumien järjestämisestä. Ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut pienimpiä yksityiskohtia unohtamatta. Ota yhteyttä meihin