Skip to content

Elämyksellisiä kohtaamisia

7 hallia. 21 ravintolaa. 40 kokoushuonetta. 58 000m² tilaa. Meiltä saat monipuoliset tapahtuma- ja kokouspalvelut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin sekä upeat puitteet onnistuneille kohtaamisille ja ikimuistoisille elämyksille.

Tilaa uutiskirjeemme

Pieni tai iso, kokous tai juhla – meiltä löytyy juuri sopiva tila!

Oli teillä tarvetta millaiselle tilaisuudelle tahansa, niin myyntitiimimme auttaa teitä mielellään kaikkien tarpeidenne kanssa ja kertoo mitä, miten ja milloin voi tehdä.

Tiloissamme on juhlittu valmistujaisia sekä pidetty liittopäiviä ja vuosikokouksia. Studioillamme on tehty virtuaalisia kansainvälisiä kongresseja, televisioitu Gaala, markkinointivideoita sekä interaktiivisia koulutuksia. Virtuaaliseksi ja hybridiksi ovat taipuneet myös perinteiset näyttelyt.

Me autamme teitä toteuttamaan tarvitsemanne tilaisuuden aina tekniikkaa ja tarjoiluja myöten.

Syksyn uutuustilamme on halliin 4 rakennettava täydellisesti varusteltu seminaaritila, josta löytyy istumapaikat 1200 henkilölle. Varaa oma tilaisuutesi pian!

Syksyn seminaaritilauutuus nyt varattavissa!

On aika tavata taas! Syksylle 2022 on tarjolla ainutlaatuinen, uusi seminaaritila.
Viimeisen päälle varusteltuun tilaan mahtuu 1200 istumapaikkaa. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi palvelut onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen.

• Sijainti: hallissa 4
• Istumapaikat 1 200 hengelle
• Esiintymislava 10 x 5 m
• Lavavalaistus
• Puhujakoroke, puheenjohtajiston pöytä, esitystietokone
• Puhujamonitori
• Kaksi valkokangasta 8,38 x 4,88 m
• Kaksi dataprojektoria vähintään 18 000 LUM;kuvasuhde 16:9
• Puheäänen toisto, langattomat kapula- ja headset-mikrofonit
• Langallinen nettiliittymä esiintymislavalla; osallistujille ilmainen wifi
• Halliseinien elävöittäminen moltonein tai gobovaloin

Varattavissa ajalla 19.9.–30.10.2022.

Kysy lisää: sales@messukeskus.com tai soita puh. 040 450 3251

Meillä koettua

Tiloissamme on juhlittu valmistujaisia sekä pidetty liittopäiviä ja vuosikokouksia. Studioillamme on tehty virtuaalisia kansainvälisiä kongresseja, televisioitu Gaala, markkinointivideoita sekä interaktiivisia koulutuksia. Virtuaaliseksi ja hybridiksi ovat taipuneet myös perinteiset näyttelyt.

touko-kesäkuun vaihteessa 2021

"Messukeskus on ammattimainen tilaisuuksien järjestäjä, joka osaa ottaa huomioon myös korona-ajan turvatoimet." Lue lisää

kesäkuussa 2019

"Helsingin tapahtuma on kautta aikojen onnistunein Euroopan konferenssimme. Messukeskus areenana ylitti kaikki odotuksemme." Lue lisää

toukokuussa 2019

"Messukeskuksen huippuammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin varmoissa käsissä voi luottaa konferenssin onnistumiseen." Lue lisää

joulukuussa 2019

"Yhteistyö on oikein sujuvaa, ystävällistä ja mukavaa. On helppo toimia teidän kanssanne. Kiitos." Lue lisää

maaliskuussa 2019

Näytimme millaiseen isoon toteutukseen Siiven tilat sekä SVV taipuvat. Lue lisää

huhtikuussa 2021

European Academy of Optometry and Optics EAOO ja Messukeskus yhdistivät osaamisensa ja järjestivät yhdessä erittäin onnistuneesti kansainvälisen EAOO Helsinki2021 -virtuaalikonferenssin 23-25.4.2021. Lue lisää

Keskity rauhassa sinulle olennaiseen, me hoidamme tilaisuuden järjestelyt kuin osana tiimiäsi. Omien messutapahtumienne lisäksi meillä järjestetään yli 1500 erilaista tilaisuutta vuodessa. Olemme ylpeinä isännöineet tuhansia onnistumisia, todistaneet ennätyksiä ja mahdollistaneet kasvun lukuisille tapahtumille.

Pieni tai suuri tilaisuus – Me autamme sinua onnistumaan!

Pyydä tarjous

Kokoustila nopeasti