Siirry sisältöön

Elämyksellisiä kohtaamisia

7 hallia. 21 ravintolaa. 40 kokoushuonetta. 58 000m² tilaa. Meiltä saat monipuoliset tapahtuma- ja kokouspalvelut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin sekä upeat puitteet onnistuneille kohtaamisille ja ikimuistoisille elämyksille.

Tilaa uutiskirjeemme

Askarruttaako turvallisuus?

Mietityttääkö kokoustaminen poikkeusaikana – Me Messukeskuksessa voimme auttaa!

Oli teillä tarvetta millaiselle tilaisuudelle tahansa, niin myyntitiimimme auttaa teitä mielellään kaikkien tarpeidenne kanssa ja kertoo mitä, miten ja milloin voi tehdä. Olemme toteuttaneet poikkeusaikana satoja turvallisia tilaisuuksia niin hybridinä, virtuaalisena kuin fyysisenäkin.

Tiloissamme on juhlittu valmistujaisia sekä pidetty liittopäiviä ja vuosikokouksia. Studioillamme on tehty virtuaalisia kansainvälisiä kongresseja, televisioitu Gaala, markkinointivideoita sekä interaktiivisia koulutuksia. Virtuaaliseksi ja hybridiksi ovat taipuneet myös perinteiset näyttelyt.

Kysy! Älä jää pohtimaan yksin kaikkea tekniikasta turvallisuuteen.

Messukeskus Helsinki on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Messukeskuksessa on 58 000 m2 korkeaa ilmavaa tilaa!

Me autamme teitä toteuttamaan tarvitsemanne tilaisuuden turvallisesti, aina tekniikkaa ja tarjoiluja myöten.

Ei väliä mikä on tilanne PK- seudulla, meillä voit huoletta järjestää tilaisuutesi. Sovitaan vaan yhdessä millaisena: F2F, hybridinä tai virtuaalisena.

Meillä koettua

Tiloissamme on juhlittu valmistujaisia sekä pidetty liittopäiviä ja vuosikokouksia. Studioillamme on tehty virtuaalisia kansainvälisiä kongresseja, televisioitu Gaala, markkinointivideoita sekä interaktiivisia koulutuksia. Virtuaaliseksi ja hybridiksi ovat taipuneet myös perinteiset näyttelyt.

touko-kesäkuun vaihteessa 2021

"Messukeskus on ammattimainen tilaisuuksien järjestäjä, joka osaa ottaa huomioon myös korona-ajan turvatoimet." Lue lisää

kesäkuussa 2019

"Helsingin tapahtuma on kautta aikojen onnistunein Euroopan konferenssimme. Messukeskus areenana ylitti kaikki odotuksemme." Lue lisää

toukokuussa 2019

"Messukeskuksen huippuammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin varmoissa käsissä voi luottaa konferenssin onnistumiseen." Lue lisää

joulukuussa 2019

"Yhteistyö on oikein sujuvaa, ystävällistä ja mukavaa. On helppo toimia teidän kanssanne. Kiitos." Lue lisää

maaliskuussa 2019

Näytimme millaiseen isoon toteutukseen Siiven tilat sekä SVV taipuvat. Lue lisää

huhtikuussa 2021

European Academy of Optometry and Optics EAOO ja Messukeskus yhdistivät osaamisensa ja järjestivät yhdessä erittäin onnistuneesti kansainvälisen EAOO Helsinki2021 -virtuaalikonferenssin 23-25.4.2021. Lue lisää

Turvallisuutesi on meille tärkeää!

Huolellinen suunnittelu, toimivat käytännöt sekä sujuva viranomaisyhteistyö yhdistettynä pitkään kokemukseen tapahtumien järjestämisestä ovat avaintekijöitä turvallisuustyössämme. Tällä hetkellä erityishuomio on terveysturvallisuudessa. Tehdään yhdessä onnistuneita ja turvallisia tapahtumia!

Tutustu meillä poikkeusaikoina järjestettyihin tapahtumiin

Hyödynnä hallisalit

Onko sinulla tarve suuremmalle tilaisuudelle? Hallisalimme mahdollistavat suuretkin tilaisuudet. Turvavälikalustus, korkea tila ja toimiva ilmastointi takaavat turvalliset olosuhteet.

Tutustu hallisaleihin

Vastuullisuusviestintä ennakkoon

Kun järjestät meillä tapahtuman, johon sisältyy myös näyttelyalue, viestithän ennakkoon asiakkaillesi:

  • turvavälien noudattamisesta koko tapahtuman ajan
  • käsien desinfiointipisteistä
  • riskiryhmien huomioimisesta

Muistutathan myös tapahtumakävijöitä jäämään tarvittaessa kotiin sairastamaan.

Turvavälien säilyttämistä valvotaan paikan päällä ja siihen saat helpotusta esimerkiksi porrastamalla saapumisaikoja. Voit esimerkiksi kutsua riskiryhmät tapahtumaan muita aiemmin.

Paikan päällä kiinnitä erityistä huomiota opastamiseen. Merkitse turvavälit tarroilla ja opasta oikeisiin kulkusuuntiin. Voit halutessasi tilata opasteet myös omalla yritysilmeelläsi.

Turvallisesti näyttelyosastoilla

Varmista, että näytteilleasettajasi ottavat huomioon:

  • hyvän käsihygienian – osastoillekin kannattaa varata käsidesiä
  • osaston siisteyden ja pintojen säännöllisen desifioinnin
  • Give away-tuotteiden tahi makeisten jakamisen niin, että kävijät eivät ota niitä itse
  • osaston suunnittelun siten, että siellä on mahdollista säilyttää 1.5 metrin turvaetäisyys.

Tekninen myynti sekä design-palvelumme auttaa mielellään niin turvallisen osaston suunnittelussa kuin muidenkin tapahtuman ja näyttelyn ilmeeseen liittyvien yksityiskohtien kanssa.

Lue lisää siitä, miten olemme huolehtineet sinun turvallisuudestasi paikan päällä

Keskity rauhassa sinulle olennaiseen, me hoidamme tilaisuuden järjestelyt kuin osana tiimiäsi. Omien messutapahtumienne lisäksi meillä järjestetään yli 1500 erilaista tilaisuutta vuodessa. Olemme ylpeinä isännöineet tuhansia onnistumisia, todistaneet ennätyksiä ja mahdollistaneet kasvun lukuisille tapahtumille.

Pieni tai suuri tilaisuus – Me autamme sinua onnistumaan!

Pyydä tarjous

Kokoustila nopeasti