Skip to content

EAOO Helsinki2021

 

 

 

 

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry, European Academy of Optometry and Optics EAOO ja Messukeskus yhdistivät osaamisensa ja järjestivät yhdessä erittäin onnistuneesti kansainvälisen EAOO Helsinki2021 -virtuaalikonferenssin 23-25.4.2021. Kolmipäiväinen EAOO Helsinki2021 järjestettiin ensimmäistä kertaa online-ympäristössä. Tapahtuma keräsi yhteen lähes 600 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista ympäri Euroopan ja kauempaakin.

Kansainvälinen tapahtumaviikonloppu käynnistyi perjantaiaamuna jännittävissä ja odottavissa tunnelmissa Messukeskuksen studioilla. Ohjelma koostui vajaasta sadasta asiantuntijaluennosta, posteriesityksistä ja online-näyttelystä. Luentoja tarjottiin kolmessa rinnakkaisessa virtuaalisalissa. Tapahtumaa juonsi asiantuntevasti selostaja ja uutisankkuri Jussi-Pekka Rantanen.

”Tapahtumassa käytetty virtuaalialusta ja yhteistyö SVV:n kanssa oli meille uutta, enkä olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut, että pystymme tekemään näin monipuolisen ja osallistujamäärältään suuren tapahtuman verkossa”, sanoo Näe ry:n projektikoordinaattori Jaana Kaidesoja.

”Online-alusta toimi alusta alkaen moitteettomasti ja virtuaalisten huoneiden välillä pystyi liikkumaan sujuvasti. Messukeskuksen av-palvelun huipputiimi ja ohjelmatuottaja Miina Miettinen hoitivat työnsä tarkasti ja superluotettavasti. Saimme ennakkoon perusteelliset toimintaohjeet ja minuutin tarkkuudella koostetun ajolistan. Tunsimme olevamme luotettavissa käsissä myös tapahtuman aikana. Konferenssin alkaessa jokainen tiesi, miten toimia ja milloin mitäkin tapahtuu. Saimme järjestelyistä runsaasti kiitettävää palautetta niin kansainväliseltä taustatiimiltä kuin esiintyjiltä”, Kaidesoja kertoo.