Tarja Gordienko -

Uutta messuilla: Messukaverit ja Huilipalvelu asiakkaidemme apuna

Messukeskus ja Ammattiopisto Live on avanneet Messukeskuksen asiakkaille kaksi uudenlaista palvelua – näytteilleasettajia tukevan Huilipalvelun ja kävijöille tarkoitetun Messukaveri-palvelun.

Huilipalvelu tauottaa näytteilleasettajaa 

Huilipalvelussa Liven opiskelija tuuraa messuosastolla työskenteleviä näytteilleasettajia esimerkiksi lounastaukojen ajan. Osaston työntekijä voi taukoa tarvitessaan ottaa yhteyttä Liven maksuttomaan Huilipalveluun pienellä varoitusajalla. Huilipalvelu huolehtii, että osasto pysyy edustuskunnossa ja messuvieraat saavat tarkan tiedon siitä, milloin näytteilleasettaja palaa osastolle takaisin. Monilla messuilla on mukana pieniä yrityksiä, joiden osastohenkilökunta on hyvin pieni, joskus jopa vain yksi henkilö. On hienoa, että voimme nyt tarjota heillekin hetken hengähdystauon tiiviin messutyöskentelyn lomassa!

Messukaveri auttaa ja tarvittaessa vaikka pitää seuraa

Messukaverit kulkevat messuvieraan mukana näyttelyalueella, auttavat liikkumisen ja apuvälineiden kanssa tai vaikkapa istahtavat kahville seuraksi, sen mukaan mitä asiakas itse toivoo ja tarvitsee. Messukaverin voi napata mukaan messuilta; päivystyspiste ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti. .

Palvelut toteutetaan osana työpaikalla tapahtuvaa oppimista

Messukeskus on jo vuoden ajan tarjonnut ainutlaatuisen oppimisympäristön Ammattiopisto Liven opiskelijoille. Sekä Huilipalvelu että Messukaveritoiminta on liveläisille työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Liveläiset ovat mukana Messukeskuksen tapahtumissa myös hellimällä näytteilleasettajia hieronnalla ja tarjoamalla oman panoksensa messualueen siisteyteen.

Iloitsemme siitä, että yhteistyömme laajenee entisestään ja hyödyttää sekä opiskelijoita että asiakkaitamme vielä monipuolisemmin!

Messukaverit ja Huilipalvelu ovat syksyllä 2019 mukana Helsingin Kirjamessuilla, GoExpo Winterissä  ja GameXpossa ja myös valikoiduissa kevään 2020 messutapahtumissa – lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Liven hierojaopiskelijoita työskentelemässä Messukeskuksen näytteilleasettajaklubilla.