Suvi Kinnunen -

Uusi vuosi, entistä viihdyttävämpi Messukeskus

Joulun pyhät ja Suomen juhlavuosi alkavat pikkuhiljaa olla takana päin – viime vuodesta käteen jäi useita mahtavia kohtaamisia ja Suomea muistettiin Messukeskuksessa lukuisin eri tavoin.  Nyt on kuitenkin aika suunnata katseet tulevaan vuoteen – vilkaistaanpa mitä 2018 tuo tullessaan Messukeskukseen.

Mamma mia, mikä vuosi tulossa!   

Messukeskus Amfi -teatteri on ainutlaatuinen areena, jossa tullaan jatkossakin kuulemaan hittimusikaaleja.

Tänä vuonna Messukeskuksessa nähdään toinen toistaan upeampia uusia tapahtumia. Yksi odotetuimmista uutuuksista on jo keväällä, kun Amfi-teatteri muuntautuu idylliseksi kreikkalaiseksi saareksi Mamma Mia -musikaalin myötä. Musikaalin 22 ABBA-hittiä on kääntänyt Paula Vesala ja rooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio ja Veeti Kallio. Teatterin katsomo, lava, valot ja akustiikka räätälöidään parasta mahdollista musikaalielämystä varten.

Suomen Suurin Sisähuvipuisto tarjoaa tekemistä välipäiviksi

Tapaninpäivänä Messukeskukseen avattiin Suomen Suurin Sisähuvipuisto, joka tarjoaa monipuolista tekemistä perheen pienimmille, kuin vähän vanhemmillekin. Sisähuvipuisto on jaettu useaan eri alueeseen: SporttiAluePeliAluePomppulinnaTaivas sekä TaaperoAlue.

Sisähuvipuisto on avoinna 7.1. asti, joten jos etsit tekemistä lasten kanssa, tässä on varteenotettava ja varmasti perheen nuorimmilta hyväksynnän saava idea. Yli 50 pomppulinnaa, kymmenet pelit ja muut mukaansatempaavat aktiviteetit odottavat!

Sisähuvipuisto tarjoaa hupeja ja hauskalla tavalla jokaista liikuttavaa puuhaa!

Avoinna 
26.12.2017–7.1.2018:

Päivittäin klo 10–18,

perjantaisin 10–20

Huom. Lipunmyynti päättyy kassoilla tuntia ennen sulkemista!

Pysäköinti on poikkeuksellisesti maksutonta koko tapahtuman ajan.

Täydennystä Helsingin festaritarjontaan

Helsingin festarikesä saa täydennystä suurella elektronisen musiikin festivaalilla, Electric Festivalilla 2018, joka järjestetään 20.–21.7. Messukeskuksessa. Lavalla nähdään useita maailmanluokan nimiä ja rakentamisessa keskitytään erityisesti viihtymiseen ja saapumisen helppouteen. Hyvien kulkuyhteyksien myötä Messukeskus on loistava sijainti, tulivatpa vieraat pääkaupunkiseudulta tai kauempaa.

”Electric Festival 2018 on musiikillisesti ja visuaalisesti samaa genreä kuin aiemmin tuottamani Armin Only, Colors Events, Winter Wonderland, Summer Sound Festival sekä Electric Festival 2017. On hienoa saada tuhannet kädet ilmaan ja kuulla musiikin pauhaavana Messukeskuksessa keskellä kesää”, kuvailee tapahtuman tuottaja Alex Kunnari.

Sukella tanssin pyörteisiin!

Loppukesästä loistavaa palautetta saanut Tanssi Vieköön -festivaali saa jatkoa, kun elokuun 24. ja 25. päivä kymmenet tanssilajit marssittavat parhaimmistonsa estraadille. Luvassa on huikaisevia esityksiä, jännittäviä kilpailuja ja uskomaton määrä ilmaisia tanssitunteja sekä kaikkiin tarttuvaa tanssin riemua.

Elokuussa luvassa on huikaisevia esityksiä, jännittäviä kilpailuja ja lukuisia ilmaisia tanssitunteja!

Eri puolilla taloa tulee raikaamaan salsa, dancehall, reggaeton, argentiinalainen tango, kansanmusiikki ja monta muuta musiikin tyylisuuntaa. Ohjelman rakentaminen on jo alkanut ja jo nyt voimme luvata, että viimevuotiseen tapaan se tulee olemaan runsas.

Asiakkailta kuultua:

”Aivan mahtava kokemus. ensi kerralla pitää olla kumpanakin päivänä katsomassa.” 

”Ihan loistava festivaali!!! Toivottavasti järkätään vuosittain.”

Tanssi Vieköön -festivaali tuo iloa niin nuoremmille, kuin vanhemmille tanssia rakastaville.

Viihteellisten tapahtumien ohella tarjontamme on runsas sekä yleisö- että ammattimessujen puolella. Löydät ne tapahtumakalenteristamme. Lisäksi sadat yksityisyystilaisuudet pitävät huolen, ettei aikamme käy pitkäksi. Kun suunnittelet omaa tilaisuutta, oli kyseessä viihteellisempi virkistyspäivä, konsertti tai juhla saati astetta asiapitoisempi koulutus, seminaari tai yhtiökokous, kurkista Järjestä tilaisuus -sivullemme. Autamme kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissäsi.

Tilaisuuksien järjestäjiä hemmotellaan tänäkin vuonna, sillä vinkkejä timanttisiin tapahtumiin on tarjolla runsaasti. Myös konkareiden menestystarinoita julkaisemme lisää vuoden mittaan. Uppoudu tapahtumajärjestäjille suunnattuun Aarre-sivustoon täällä.

 

 

Loistavaa vuotta 2018 toivotellen,

Suvi