Tarja Gordienko -

Tulossa messuille? Astu sisään uuteen Pop up Messariin

Pop up Messari 2

Helsingin ravintolamaiseman uusin kiintopiste löytyy Pasilasta, Messukeskuksen laajojen kattojen alta.

Uusi ravintola Pop up Messari on avoinna Messukeskuksen tapahtumien aikana ja erikseen myös tilauksesta, vaikka pikkujouluporukoille. Sisään voi pyrähtää suoraan Messuaukiolta.

Markus F 2
Keittiömestarina häärii Markus Fogelholm, joka on aiemmin nähty mm. punavuorelaisen ravintola Reginan, La Tablen, Olon, Savoyn, Wernerin ja Lapinlahden entisellä sairaala-alueella toimivan hävikkiravintola Loopin keittiöissä.

Mitä uusi herkuttelupaikka sitten tarjoaa?

Esimerkiksi tämän viikonlopun kirjamessuilla (25.-28.10.) maistellaan sesongin erikoisuuksia ja ennakoidaan hurjia Halloween-tunnelmia. Soppakulhoon kaadetaan paahdettua kurpitsakeittoa, padassa hautuu karitsan potka ja alkupaloina maistuu hirvimakkara karamellisoituneen omenan kyljessä. Rennompaan makuun maistuu artesaanipizza tai hampurilainen, jota kyydittää tryffelimajoneesi ja tyrni-vihersalaatti. Sopivan runollista kirjojen ystäville, vai mitä?

Auto-tapahtuma (9.-11.11.) tuo vauhtia vuoden harmaimpaan aikaan ja samalla väriä Pop Up Messarin menuun, sillä silloin päästetään kotimaisen satokauden helmet lautasille. Keltainen kurpitsakeitto lämmittää ja vie muistot kauniiseen ruskaan, kun taas murean vasikanposken seuralainen, tumma luumukastike, helpottaa kummasti ajatusta pitkästä talvesta. Pihvin ystäviä hemmotellaan kotimaisen härän välikyljyksillä, jotka paistetaan puuhiiliuunissa. Tuoksusta sen tunnistaa!

kurpitsa

Joulukuun alussa koko Messukeskus ja Pop up Messari täyttyvät positiivisesta pöhinästä ja yrittäjähengestä, kun areenan valtaa Slush (4.-5.12.). Slushin superkansainvälistä vierasjoukkoa ilahdutetaan ihanilla suomalaisilla raaka-aineilla. Kylmäsavustettu poro, kurkku-sinapinsiemenpikkelssi, porkkana-rapukastike, perunaletut, grillattu purjo ja karpalosorbetti pistävät sukat pyörimään paatuneimmallakin pitchaajalla!

Pop up -henkinen keidas notkistelee siis mukavasti Messukeskuksen moninaisten teemojen ja tapahtumien mukaan. Vuoden päätteeksi Pop up Messarissa voi nauttia myös joululounaan.

Tervetuloa herkuttelemaan ja hengähtämään tapahtumahumun keskellä! Aikataulut ja pöytävaraukset voit kurkata täältä.

Tarja, viestintäpäällikkö

menu