Tarja Gordienko -

Täsmäpalvelua jättikongressissa

Vuoden suurin kongressi Suomessa on taputeltu valmiiksi ja vieläpä onnistuneesti! Heinäkuinen ESHRE toi Messukeskukseen 10 000 lääketieteen ammattilaista yli sadasta maasta. Messukeskuksen tilat, av-tekniikka, it, catering ja asiakaspalvelu olivat äärimmäisessä testissä. Mitä kaikkea onnistuminen meiltä edellytti?

ESHRE-kongressi

SVV:n työkalupakista löytyi av- ja it-tekniikkaa, videotykeistä mikrofoneihin ja tukiasemiin. Langattoman verkon toimivuuteen ja luotettavuuteen satsattiin erityisen paljon.

Messukeskuksen asiakaspalvelu sai panna parastaan jo kuukausia ennen kongressin alkua. Kaikkialta maailmasta otettiin yhteyttä mitä erilaisimmissa asioissa, kongressivieraista, näyttelyyn tuleviin yrityksiin. Jokaiseen kysymykseen ja jokaiselle kyselijälle tuli löytää vastaus.

ESHRE-kongressi

ESHRE tarjosi haasteita ja tekemistä myös osastosuunnittelulle ja näyttelyrakentajillemme. Osastot olivat suuria ja näyttäviä. Myös kokoustilojen räätälöinti ESHREn tarpeisiin piti Messukeskuksen rakennuspalvelun korkeapaineessa.

Megaluokan kongressissa tapahtuu samanaikaisesti kymmenissä eri tiloissa. Salista toiseen siirrytään minuuttiaikataululla. Hyvää opastetta ei juuri huomaa, mutta ne vievät perille. Standimanin vastuulla oli toteuttaa opasteet ESHREn visuaalisen ilmeen mukaisesti.

ESHRE-kongressi

Lähes 10 000 osallistujan cateringpalvelujen tuli toimia koneen tarkkuudella jokaisena tapahtumapäivänä. Ruokailujen suunnittelussa otettiin huomioon osallistujien kulttuuritaustat ja uskonnot.

ESHRE-kongressi

Turvallisuus on kansainvälisten kongressien peruskivi. Turvallisuustaso ja -ratkaisut vaativat huolellista suunnittelua. Se on tärkeää, kun kongressijärjestäjät valitsevat tapahtuma-areenaa.

ESHRE-kongressi

Messukeskuksen projektipäällikkö Pirre Sandström tiimeineen lunasti asiakkaansa, ESHRE-järjestön Bruno Van den Eeden odotukset.

Kiitos ESHRE, pääsimme väläyttämään parasta osaamistamme!

Tarja, viestintäpäällikkö