Tarja Gordienko -

Tapahtumien uusi koti

Saammeko esitellä: tältä näyttää Messukeskuksen täysin uudistettu toimisto! Työpaikkamme remontoitiin kevään ja kesän aikana lattiasta kattoon kalusteita, tekniikkaa ja pintamateriaaleja myöten. Toimistomme suunnitteli Sisustusarkkitehdit Fyra yhdessä Messukeskuksen oman designerin, Mirjami Rissasen kanssa.

Uusi työympäristömme on moderni monitilatoimisto. Työpisteiden lisäksi meillä on runsaasti erilaisia yhteisiä työskentelytiloja, joita voi hyödyntää oman päivän ja työtilanteen mukaan: neukkareita, puhelinhuoneita, ideapajoja, kahvittelukeitaita ja hiljaista tilaa.

Annetaan kuvien kertoa!

Messukeskus toimisto

Hauskasti ja käytännöllisesti varustettuja yhteisiä tiloja on runsaasti. Tässä Ideapaja-neukkaria testaamassa designer Mirjami Rissanen ja järjestelmäasiantuntijamme Jarkko Partonen.

Messukeskus toimisto

Teimme ihanista vanhoista messukuvistamme tapetteja keskustelunurkkauksiin. Tarinamme kulkee arjessa mukana, olemmehan pian satavuotias messutalo!

Messukeskus toimisto

Puhelinnurkkausta piristää upea 1920-luvun autonäyttelyn juliste.

Messukeskus toimisto

Jarkko ja Mirjami ovat napanneet kahvit kerroskeittiöstä. Yksi uuden toimiston hienouksia on ekologisuus. Kierrätämme kaikki jätteet ja olemme hyvää vauhtia siirtymässä paperittomaan toimistoon.

Messukeskus toimisto

Ergonomiset sähköpöydät antavat joustoa työpäivään. Työskentely on mukavaa sekä seisten että istuen. Osa messulaisista viettää nomadielämää valiten työpisteensä joka aamu vapaasti.

Messukeskus toimisto

Hiljainen huone takaa täydellisen keskittymisrauhan. Monitilatoimisto mahdollistaa erilaiset tavat tehdä töitä – joko omassa rauhassa tai yhdessä muiden kanssa.

 

Messulaiset ovat ottaneet uuden toimiston ihastuneesti vastaan! Uskomme, että viihtyisä, inspiroiva ja ergonomisesti joustava työympäristö tukee hyvinvointiamme ja ruokkii luovuutta. Aamulla on ilo napata kahvit kauniista keittiöstä ja huristella pöytä juuri siihen asentoon mitä kroppa toivoo.

Hyvää työpäivää myös sinulle!

Tarja, viestintäpäällikkö