Tarja Gordienko -

Millaista on olla #messuduunissa?

Messuja, kongresseja, kokouksia, juhlia. Tuhansia tapahtumia. Miljoona kävijää…

Meiltä kysytään usein, millainen työpaikka Messukeskus on. Kerromme sen!

Meillä työskentelee tapahtumajärjestämisen, suunnittelun, myynnin, markkinointiviestinnän, ohjelmatuotannon, asiakaspalvelun, tekniikan, turvallisuuden ja rakentamisen ammattilaisia. Nyt tapaat muutaman heistä. He kertovat sinulle työstään…

Nina, CRM-ninja

Kehitän Messukeskuksessa markkinoinnin automaatiota. Mietin, miten data auttaa meitä kohdentamaan markkinointia juuri oikeille ihmisille. Hyödynnämme omaa mediaa ja kohdennettua mainontaa. Minulle tuttuja juttuja ovat myös kanta-asiakasohjelmat, some ja analytiikka. Opiskelin tutkintoni Laurea-ammattikorkeakoulussa.

Nina Seppä

Nina työskentelee Messukeskuksessa digiasiantuntijana.

Noora, päägraafikko

Minua kiehtovat upeat tapahtumat. Kehitän myös Messukeskus-brändiä. Sekin on mahtavaa, että työpaikka on vahvasti uudistuvassa Pasilassa. Mietin paljon, mitä se meille merkitsee. Visuaalisen tuotannon johtaminen, ilmeuudistukset ja konseptointi ovat arkeani, samoin ostaminen, tuotantoaikataulut ja budjetit. Aiemmin olen tehnyt töitä yrittäjänä ja mainostoimistoissa.

Noora Iloranta

Noora on graafikkotiimin esimies.

Jere, digi-guru

Google Analytics on tärkein työkaluni. Suunnittelen KPI-mittareita, vauhditan verkkokauppaa ja kehitän verkkosivujamme. Datalähtöinen markkinointi on kiehtovaa työtä myynnin ja tuotekehityksen välimaastossa. Olen Messukeskuksen digitiimin uusin ammattilainen. Opiskelin Haaga-Heliassa.

Jere Taussi

Jere on Messukeskuksen digi ja oma media -tiimin uusin rekrytointi.

Tanja, supermyyjä

Messutyö on haasteellista ja hauskaa. Johdan myyntitiimiä. Rakennamme tapahtumakonsepteja, ratkomme asiakkaiden ongelmia ja teemme yhteistyötä monien toimialojen kanssa. Onnistuminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, tulosvastuuta ja mahdollisuuksien ja riskien arviointia. Urapolkuni on sukkuloinut näyttelykoordinaattorista myyntityöhön. Työn ohessa tein eMBA-tutkinnon, ja se kiritti minut nykyiseen tehtävääni myyntiryhmäpäälliköksi.

Tanja 2 Pasila

Tanja on kirjamessujen kasvot yrityksiin päin.

Teemu, markkinointivelho

Markkinointivastaavan työ on erittäin monipuolista. Teen töitä Messut-liiketoiminnassa. Vastaan Matkamessujen ja muutaman muun tapahtuman brändistä. Suunnittelen kampanjoita ja somenäkyvyyksiämme, ja neuvottelen kumppanuuksia. Opin työkavereideni kanssa uutta joka päivä. Opiskelin tutkintoni Xamkissa.

Teemu Mikkonen

Teemu tekee Matkamessuja ja reissaa itsekin mielellään.

 

Tiesitkö, että juuri tapahtumat ovat digin ohella
eniten kasvava markkinoinnin muoto?

Kohtaamismedialla menee hyvin ja tapahtuma-ala kasvaa niin Suomessa kuin muualla. Messukeskus on Suomen suurin tapahtumatalo ja meillä on käynnissä ennätyksellinen messuvuosi.

Messukeskus on 200 messulaisen työpaikka. Työympäristömme on kansainvälinen ja tarjoaa monenlaisia urapolkuja. Tällaista on #messuduunissa.

Jos työ tapahtumien parissa kiinnostaa, seuraa meitä tunnisteella #messuduunissa somessa tai lue lisää täältä.

Tarja, viestintäpäällikkö

Messulaiset yhteiskuva