Suvi Kinnunen -

Vuoden Mesoajat palkitaan pian!

Kuten puhuttu, tänä vuonna Messukeskus on entistä viihdyttävämpi – myös tapahtuma-alan ammattilaisille. Pian koittaa uusi palkintogaala Mesoaja, jossa palkitaan valtakunnallisesti messu- ja tapahtuma-alan edustajia, jotka ovat säväyttäneet rohkeilla päätöksillä, uusilla innovaatioilla ja positiivisella vaikutuksella messumedian kehittymiseen Suomessa.

Uusi upea palkintogaala kokoaa yhteen messu- ja tapahtumaosaamisen ammattilaiset sekä alan vaikuttajat!

11 upeaa kategoriaa

Palkintokategorioita on yhteensä 11 ja kategorioihin oli valtakunnallisesti avoin haku. Finalistihaastattelut tekee Trainer’s House ja voittajat valitsee arvovaltainen raati, joka koostuu media-alan vaikuttajista ja asiantuntijoista. 25.1.2018 pidettävä Mesoaja-palkintogaala on kutsuvierastapahtuma, johon voi ostaa myös illalliskortteja.

Tutustutaanpa näihin kategorioihin hieman tarkemmin.

Vuoden messuosasto

Vuoden messuosasto –palkinnon saa osasto, jonka suunnittelussa näkyy luovuuden, tavoitteellisuuden ja toimivuuden symbioosi. Toimiva osasto tukee tavoitteiden saavuttamista. Palkintokategoriassa ehdokkaina muun muassa Atria, Martela ja Atria. Muut ehdokkaat näet tästä.

Vuoden juhla

Juhlat kokoavat ihmiset yhteen onnellisissa merkeissä. Juhlitaan onnistumisia, ylistetään osaamista ja kohotetaan tiimihenkeä. Vuoden juhlan taustalla suunnittelua ohjaavat asetetut tavoitteet. Ehdolla muun muassa Finnish Travel Gala, PRO-Gaala ja Orion 100. Tutustu muihin ehdokkaisiin täällä.

Vuoden messutiimi

Onnistuneen messuosallistumisen yksi tärkeimmistä tekijöistä on tiimi. Yhteen hiileen puhaltava, energinen ja innostava tiimi tuo tuloksia. Tiimin taustalla on ammattitaitoista johtamista, onnistunutta viestintää sekä tiimin vahvuuksien erinomaista hyödyntämistä. Tänä vuonna Vuoden messutiimi –palkinnon perässä nähdään esimerkiksi SKS Group Oy, Unikulma ja Papu Stories. Loput ehdokkaat voit tarkistaa täältä. 

Vuoden kokous

Vuoden kokous –palkinto menee tilaisuudelle, jossa osallistujat ovat saaneet puitteet tehdä tärkeitä päätöksiä sekä hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen. Kun järjestelyt on hoidettu huolella, voivat vieraat keskittyä olennaiseen. Hyvä suunnittelu pitää sisällään kaiken kutsuista jälkimarkkinointiin.  Vuoden kokous –kategoriassa ehdokkaina Sampo Oyj, Suomi100 Forum, Vantaan kaupunki ja Yliopiston Apteekin Akatemiapäivät.

Vuoden messut

Valtakunnallinen ja tehokas messumedia kokoaa yhteen alan toimijat, siitä kiinnostuneet kuluttajat, kumppanit ja median edustajat. Kohtaamispaikkana messut on kohtaamispaikka, joka tutkitusti edistää myyntiä ja markkinointia. Yrityksille puitteet ovat mitä parhaimmat tavata asiakkaita ja hankkia uusia kontakteja. Vuoden messuiksi ehdolla muun muassa Habitare, Matkamessut ja Turun kirjamessut.

Vuoden Messuhelmi

Kategoriassa palkitaan kaikin tavoin ansiokkain messuosallistuminen. Voittaja on onnistunut hyödyntämään messuosallistumisen markkinoinnista sykähdyttävään asiakaskokemukseen ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman. Onnistunut projekti näkyy luovuutena sekä tavoitteiden saavuttamisena. Messuhelmi-kategorian ehdokkaina esimerkiksi Gugguu Oy, Tosibox Oy ja Urheiluhallit. Tutustu loppuihin ehdokkaisiin paremmin täällä.

 

Vuoden messuteko

Vuoden messuteko-kategoria palkitsee ne, jotka ovat hyödyntäneet uusia ja oivaltavia tapoja messuosallistumisen toteuttamiseen. Palkitsemme yrityksen, organisaation tai henkilön, joka on omalla tekemisellään raivannut tietä muille kohti messuonnistumisia. Ehdokkaina muun muassa Immersal Oy, Beckhoff Automation Oy ja Turvakolmio. Loput ehdokkaat näet täältä.

Vuoden tapahtuma

Vuoden tapahtumaksi palkitaan joukosta erottuva ja hyvin suunniteltu kokonaisuus, joka puhuttelee haluttua ja tavoiteltua kohdeyleisöä. Kategorian arvostelussa huomioidaan omintakeiset toteutukset, unohtumattomat elämykset sekä kutsuvieraiden antamat palautteet. Palkinto menee tänä vuonna esimerkiksi EAACI-kongressille, Slushille tai Nordic Business Forumille. Katso muut ehdolla olijat.

Vuoden sykähdyttäjä

Sykähdyttäjä-kategoria palkitsee alan vaikuttajia, jotka ovat teoillaan edesauttaneet messumedian nostetta. Palkittu voi olla tulokas ja tai alalla jo pidempään vaikuttanut konkari. Tänä vuonna sykähdyttäjä-palkinnon saa esimerkiksi Jukka Hakala, Antti Lindqvist tai Ulla Koskinen. Katso loput ehdokkaat täältä.

Vuoden ohjelma

Kategoriassa Vuoden ohjelma palkitaan vieraiden odotukset ylittävä, ihastuttava ja viihdyttävä kokonaisuus. Parhaat ohjelmanumerot muokkaavat käyttäytymistä ja mielipiteitä sekä jättävät muistijäljen. Ohjelma-kategoriassa ehdolla ovat muun muassa OAJ, EhoPlace ja Tourism Ireland. Katso muut ehdolla olijat.

Vuoden markkinoija

Vuoden markkinoija –kategoria palkitsee yrityksen, organisaation tai brändin, jotka ovat hyödyntäneet tapahtuman sisältöä omassa markkinoinnissaan tapahtumaa ennen, sen aikana sekä sen jälkeen. Onnistunut viestintä on tärkeä osa markkinointia ja palkinnon saaja onkin huomioinunut median edustajat ansiokkaasti. Ehdolla muun muassa Turun Kirjamessut, Anno ja Berner. Tutustu muihin ehdokkaisiin täältä.

Koe illan upea show ja palkintojenjaon jännitys!

Nyt on enää pari päivää aikaa varmistaa paikkasi tapahtuma-alan merkittävimmässä mediatapahtumassa. Juontamassa Ville Myllyrinne ja lauteille nousevat esiintymään muun muassa Krista Siegfrinds, Kasmir ja Petteri Sariola. Täydelliseksi hiotun kolmen ruokalajin gaalamenun on suunnitellut Fazerin Erfurtin kokkiolympialaisten catering- sarjassa kultaa voittaneen tiimin kapteeni Mika Pesonen. Menun kantava teema on suomalaisuus.

Illalliskortit täältä

 

Gaalan järjestää Messukeskus Helsinki. Tapahtuman kumppaneita ovat radiokanava BusinessFM, Mainostoimisto Halo, Drama Moving Pictures, PALS, Novelle ja tapahtumajärjestäjä Factor Nova Oy. Tapahtuman toteutusta tukee Suomen Messusäätiö

Palkintogaala järjestetään 25.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Sykähdyttävää alkuvuotta toivottaen,

 

Suvi