Riikka Luomanpää -

Löytöretkellä Kokoustamossa

Tiesitkö, että Etelämantereella, myslipatukalla ja Kokoustamolla on paljonkin yhteistä? Kaikkiin liittyy innostus ja huolellinen suunnittelu, joka tehdään ajatuksella ja rakkaudella. Näistä elementeistä koostui myös Kokoustamon viime viikolla järjestämä löytöretki, eli tutustumistilaisuus uusille asiakkaille.

Ennätyssuurta, 250 jäsenen retkikuntaa heräteltiin aamiaisella, josta löytyi uusia makuja, kuten siika-kurkkuleivoksia ja inkivääri-porkkana-appelsiinishotteja. Tarjoilun kruunasivat käsintehdyt myslipatukat, joiden resepti oli kysyttyä tavaraa tilaisuuden jälkeen.

Kokoustamo aamiainen

Seikkailija Pata Degerman kertoi, miten innostus, motivaatio, rohkeus ja tiimihenki siivittävät retkikunnat läpi minkä tahansa tehtävän, olipa kyseessä etelänavan valloittaminen tai arkisempi askare, kuten hankala asiakaspuhelu.

Patan motto on ”Koskaan ei ole täysin sopiva hetki toteuttaa unelmiasi, joten tee se nyt”. Sen voimme kaikki ottaa ohjenuoraksi uusia löytöretkiä suunnitellessamme.

Kokoustamo Pata Degerman

Retkikunta lähti päivän askareisiinsa innosta puhkuen ja tilaisuuden antia hehkuttaen:

”Kiitos aivan mielettömän hienosta aamusta! Työpäivään tuli virtaa niin upeiden herkkujen kuin Patan lyömättömän retkikerronnan tiimoilta.” -Seija Elo, Uudenmaanliitto

”Kiitos, oli todella kiva ja mielenkiintoinen löytöretki 🙂 Huomasi kaikesta, että olette ammattilaisia – lämpimät kiitokset teille kaikille! Ja Pata Degermanin esitys oli loistava. Odotan innolla kutsua tutustumiskäyntiin Kokoustamoon ja hotelliin!”

”Eilinen tilaisuus osoittautui nimensä veroiseksi: osallistuja löysi ”retkeltä” uusia makuja, vanhoja tuttuja, tuoretta tilatietoa ja mielenkiintoisia ajatuksia. Itselleni uusi löytö olivat Messukeskuksen pienemmät kokoustilat sekä aulatilamahdollisuudet erilaisiin tapahtumiin (näyttelyt, cocktailtilaisuudet, lanseeraukset yms). — Aamiainen boostasi kaamostorkkujankin virkeäksi. Ja viimeistään Pata aivoherätteli työtuolimatkailijan ajatukset liikkeeseen.”

Lisää löytöretken tunnelmakuvia löydät täältä.

Mainioita löytöretkiä itse kullekin!

Riikka, tiedottaja