Tarja Gordienko -

Kolme piristävää uutuutta Messukeskuksen ravintolamaailmassa

Hyvä tapahtuma tekee nälkäiseksi ja silloin on mukavaa, jos kattauksessa on valinnanvaraa.

Messukeskuksen 21 ravintolan ja kahvilan joukosta tuota valinnanvaraa löytyy – ja nyt myös kolme uudistunutta tai kokonaan uutta vaihtoehtoa!

Jo tulevan viikonlopun venemessuilla päästään maistelemaan Messukeskuksen uusimman ravintolatulokkaan herkkuja. Messukeskuksen valikoimiin on jo kauan toivottu aasialaisia makuja ja nyt niitä on luvassa. Alagalleriassa avautuu take away -ravintola Sushirullen, jonka sushi-wrappeja saa kätevästi mukaan messuvilinään tai kotiin.

Sushi

Myös Ylägallerian molemmat ravintolat ovat uuden vuoden kunniaksi kokeneet todellisen muodonmuutoksen.

Lounasravintola Eat & Meet on freesannut sisustuksensa ja uusinut linjastonsa herkuttelijoita paremmin palvelevaan muotoon. Mikä parasta, buffetiin on katettu entistäkin raikkaampi, ruokaisampi ja monipuolisempi salaattipöytä sekä kutsuvat lämpimät lounasannokset. Eat & Meet palvelee entistä pidempään, sillä se avautuu viikosta 9 alkaen myös arkiaamuisin tarjoten aamiaista puuroineen ja lisukkeineen kaikille Messukeskuksen asiakkaille.

Pikaruoan ystävää odottaa Ylägalleriassa vielä täysin uudistunut Hesburger, jossa hampurilaisherkut nautitaan nyt viihtyisissä istumasaarekkeissa.

Nyt voit seurata Messukeskuksen ravintoloita myös Facebookissa.

Tervetuloa testaamaan näitä ja Messukeskuksen ravintolamaailman muita suosikkeja!