Kaisa Siipilehto -

Valitse vastuullisesti, nauti Messukeskus 100 -elämyksistä tinkimättä

Juhlavuotemme on erityinen meille ja ympäristöllemme monella tapaa. Keväällä juhlistimme Messukeskuksen satavuotista taivalta ja uuden tapahtumahotellimme ja ravintolan Plattan avajaisia. Talomme ja tapahtumiemme asiakkaille on nyt tarjolla entistä enemmän vaihtoehtoja, joissa korostuu myös vastuulliset valinnat. Silminnähtävien uudistusten lisäksi toimistollamme taotaankin paljon kehityshankkeita, jotka edistävät toimintamme vastuullisuusvaikutusta. Pitkin vuotta lahjoitamme lipputuloja hyväntekeväisyyteen, työllistämme osatyökykyisiä tapahtumissamme ja olemme mukana Ilmastokumppaneissa rakentamassa hiilineutraalia Helsinkiä.

Pitkäjänteinen vastuullisuustyömme saa nyt todenteolla buustia – teimme ympäristölupauksen kiihdyttääksemme ympäristöä säästävää toimintaa. Tavoitteena on olla 110-prosenttisesti hiilineutraali tapahtumatalo vuonna 2029, jolloin Messukeskus täyttää 110 vuotta. Täytämme vastuullisuustavoitteemme mm. vähentämällä energiankäyttöä, kasvattamalla uusiutuvan energian osuutta ja hyödyntämällä hiilineutraaleja vaihtoehtoja sekä ottamalla vastuullisuuden huomioon kaikissa hankinnoissamme, kertoo kiinteistöpäällikkömme Patrik Kuhlman. Kyseessä on kymmenen vuoden ohjelma, jonka aikana teemme monia toimenpiteitä. Yksi merkittävä hanke valmistuu kesällä, kun yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloista rakentuu katollemme.

Messukeskuksen katolle asennetaan yhtä Suomen suurimmista aurinkovoimaloista, jonka on määrä lämmittää mutta myös viilentää kiinteistöämme.

Jatkuvasti uudistumalla ja vastuullisia valintoja tekemällä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kestävämpiä vaihtoehtoja. Tilojen, tarjoiluiden, asiakaspalvelun ja digitaalisten mahdollisuuksien kehittäminen on meillä päivittäistä. Hankkeet ovat usein mittavia – onhan kokoluokkamme Suomen kattavin tapahtumatalojen kentässä. Tuhansista tapahtumista, erilaisista asiakkaista ja miljoonista kävijöistä opimme myös paljon! Hienointa onkin päästä kehittämään taloamme ja tarjoamaamme yhdessä asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa ja ennen kaikkea auttaa heitä onnistumaan. Missiomme onkin jo sata vuotta ollut suomalaisen elinkeinoelämän edistäminen.

Messukeskuksen yli 200 tapahtuma-ammattilaista ja kymmenet kumppanit ovat sinua varten suunnittelit messuosallistumista, tilaisuuden järjestämistä tai elämyksellistä päiväretkeä. Tapahtumissamme ja ravintoloissamme viihtyy helposti pitkään ja nyt myös tapahtuman jälkeenkin. Voit illallistaa uudessa Platta-ravintolassa, rentoutua saunoen, majoittua uudessa hotellissamme ja herkutella aamupalabuffetissa. Nyt jos koska hemmottelu on sallittua. Nappaa alta juhlavuoden tarjoukset, katso uutuustuotteemme ja tutustu vastuullisiin valintoihin.

Messukeskuksen juhlavuoden kuohuviini sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Juhlavuoden hemmottelutuotteet, paketit ja tarjoukset

Tarjoamme juhlavuoden kunniaksi uudenlaisia tuotteita ja palveluita niin tapahtumien järjestäjille kuin vieraillekin. Hyödynnä herkulliset kesätarjoukset ja tutustu uutuuksiimme.

Hemmottele seuruettasi Platta-ravintolan jaettavilla annoksilla tai valitse tilaisuuteen sopiva valmis menu tarjoiluehdotuksista.

Valitse vastuullisesti, kuluta maltillisesti, nauti tinkimättä

Juhlavuoden elämyksen viimeistelet auttamalla meitä säästämään ympäristöä. Voit tapahtumajärjestäjänä tai -vieraana ottaa mm. seuraavia asioita huomioon tilaisuuteen saapuessa tai sitä suunnitellessa:

  • osta digitaalinen messulippu ennakkoon verkosta
  • tuo oma vesipullo mukanasi – meiltä löydät lukuisia vesipisteitä
  • suosi saapumiseen julkisia kulkuvälineitä – tulo-ohjeemme löydät täältä
  • lataa sähköautosi parkkihallissamme
  • valitse kasviksia ja lähiruokaa – mitoita tilaus oikein ja syö lautanen tyhjäksi
  • tarjoa vieraillesi Viiden tähden hävikkibuffet ruokahävikin vähentämiseksi
  • panosta ohjelman kokemuksellisuuteen
  • kierrätä ja jatkohyödynnä tapahtuman materiaaleja
  • digitalisoi jaettavat materiaalit, ohjelmat ja opastus
  • valitse energiatehokkaita, ekologisia ja uudelleenkäytettäviä ratkaisuja

Mikä askarruttaakin, ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä!

Maukasta ja rentouttavaa kesää toivottaen,

Kaisa