Kaisa Siipilehto -

Herkullisen pinkit kokoustilat

Piristystä pakkaspäiviin – pinkki on varma valinta! Messukeskus Siiven kokousmaailmasta löytyy 40 erilaista kokoustilaa kabineteista luentosaleihin. On vaaleita ja neutraaleja tiloja sekä väriläiskiä maalista tapettiin ja tuoleista lattiamattoon. Tässä suosituksia vaikka vuoden ympäri erikokoisille tilaisuuksille. Mikä on suosikkisi?

1. Namu, tila 216A

Namu ei ole pelkästään herkullinen tila väriensä puolesta – siellä kokous pääsee uusiin ulottuvuuksiin säädettävien sähköpöytien ja satulatuolien ansiosta. Päivän mittaan voi vaihdella seisovan ja istuvan kokoustamisen välillä huomioiden yksilöllisiä tarpeita. Ergonomian lisäksi tilan design-yksityiskohdat ja värit energisoivat – kuin vaahtokarkkia makustelisi!

Tutustu Namuun

2. Auditorio 201

Heti eteläisen aulasta noustessa rappusia pitkin Siiven toiseen kerrokseen tervehtii valmis 106-paikkainen auditorio kuulijoita luonnonvalolla ja väreillä. Pinkit pinkkirivit herättävät kerta toisensa jälkeen spontaaneja ihastuneen henkäyksiä. Tilan valoisa aula ja viereinen kahvitori palvelevat vieraita tauoilla. Muuta sisustusta ei edes osaa kaivata.

Tutustu auditorioon

3. Kokoustilat 301-307

Siiven kolmas kerros on pyhitetty pinkille. Kaikissa 8-50 hengen kokoustiloissa istutaan pinkeillä villapäällysteisillä penkeillä. Jokaiseen tilaan tulvii luonnonvaloa ikkunoista, jonka maisemat siintää Pasilan ja Vallilan suuntaan. Tutustu kolmannen kerroksen kabinetteihin:

Tutustu kokoustilaan 301 Tutustu kokoustilaan 303-304 Tutustu kokoustilaan 306 Tutustu kokoustilaan 307

4. Kokoustilat 204 ja 205

Pinkit istuimet isollekin ryhmälle – yhdistettynä 204 ja 205 tilat vetävät jopa 124 kuulijaa. Messuaukiolle aukeava ikkunaseinusta tuo valoa saliin. Juuri uusittu kokoustekniikka varmistaa, että esitys näkyy taakariville asti. Tila on keskellä Siipeä eli helposti lähestyttävissä sekä Siiven että eteläisen sisäänkäynnin aulasta.

Tutustu saliin

Jäikö kysyttävää? Siiven tiimi auttaa sinua kaikissa tapahtumatiloja ja -palveluita askarruttavissa asioissa.

 

Pirteitä kokouspäiviä!

Kaisa