Kaisa Siipilehto -

Luonnonvaloa kiitos – 5 valoisaa tilaa tapahtumille

Asiakkaamme arvostavat luonnonvaloa. Koulutus- ja kokouspäivien asiaosuuksien lomassa valo antaa virtaa. Suurin osa kokoustiloistamme suorastaan kylpeekin luonnonvalossa ja moneen tilaan on viime vuosien remonttien yhteydessä lisätty ikkunaseiniä ja lasiovia. Usein tila kuitenkin pimennetään esitysten ajaksi. Tätä olemme ratkoneet uusimalla tilojemme LCD-näytöt ja tykit tekniikkaan, joka ei vaadi pilkkopimeyttä. Parhaatkin näytöt toki häikäistyvät suorista auringonsäteistä, mutta silloin voit sulkea verhoja tai säätää valaistusta. Valitsimme viisi tilaa 40 erilaisesta kokous- ja tapahtumatilastamme, joissa voit asiakkaidesi kanssa kylpeä valossa! Mitä pidät näistä?

1. Valo ja Säde

Jo nimensä puolesta tilat ansaitsevat tulla esitellyksi ensimmäisenä. Valo sai mm. uuden betonilattian ja seinien puupaneloinnin sekä parannetun akustiikan. Lasikatto pysyy – se onkin tilan ehdoton valttikortti. Päivällä aurinko tulvii sisään aamusta iltaan ja pimeällä voi nähdä tähtiä. Valossa, jota ennen kutsuimme Talvipuutarhaksi, kokoonnutaan usein kokouslounaalle, koska se sijaitsee aivan Siiven sydämessä. Tilassa on onnistuneesti järjestetty myös pienempiä näyttelyitä, iltatilaisuuksia ja kokouksia. Seminaarisalin101 sivuovista pääsee suoraan Valoon, jolloin tilaa voi hyödyntää seminaarien ja juhlien taukotilasta tarjoilulille ja alkumaijoista jatkoille.

Säde on Valosta rajattava oma kabinetti, jossa voit niinikään järjestää yksityistilaisuuksia tai pitää 103-tilan tauko-, tarjoilu- ja näyttelytilana.

Tutustu Valoon Tutustu Säde-kabinettiin

2. Suomi-tila 207

Klubikäytävän päätytila 207 on aina nauttinut valosta kahden ikkunaseinustan verran. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi 2017 tammikuussa seminaarisali avasi uudenlaisella sisustuksella, joka vie vieraat kanervikkoon. Tilan seinää reunustaa koivupaneeli ja luonnonvalo saa 100 tuolia elämään vihreän eri sävyissä – kuin kokoontuisit metsän keskelle! Samalla kannattaa nauttia nimikkomenu täynnä suomalaisia herkkumakuja.

Sukella Suomi-tilaan

3. Kokoustila 203

Luonnonvalo pääsee sisään kokoustilan kattoikkunoista. Tarpeen tullen saa rullattua verhot kiinni tilan edestä ja/tai takaa. Tykki on tuliterä, joten esitysaineisto heijastuu jopa 170 kuulijalle.

Tutustu kokoustilaan 203

4. Kokoustila 208

Pirteää ja valoisaa, sitä on kokoussali 208 pullollaan! Pyöreän muotoinen tila saa päivänvalonsa suuresta kaarevasta ikkunaseinästä. Energiaa tuo pinkit tuolit, yleisilmettä voi rauhoittaa valkoisilla pöydillä ja pöytäliinoilla. Tänne mahtuu tuoliriveihin jopa 240 kuulijaa. Ei uskoisi, tila on niin kotoisa! Varaa nyt jo ensi vuodelle, kun tila avaa ehostettuna hotellin yhteydessä maaliskuussa 208.

Tutustu kokoustilaan 208

5. Halli 7

Isommatkin tapahtumat pääsevät nauttimaan valosta runsain mitoin – hallin 7 päädyssä on nimittäin satojen neliöiden ikkunaseinä. Kattokin on korkeuksissa, joten tila mahdollistaa tuotantoja, mitkä tuntuvat siltä kuin vain taivas olisi rajana. Hallissa on messujen lisäksi järjestetty kansainvälisiä seminaareja, juhlia ja konsertteja tuhansille vieraille. Barack Obama vierailu juuri 7 hallissa järjestetyssä Nordic Business Forum -tapahtumassa, miksei sinunkin vieraasi?

Katso 7 hallin tiedot

Siiven tiimi auttaa sinua kaikissa tapahtumatiloja ja -palveluita askarruttavissa asioissa.

 

Aurinkoisia syyspäiviä!

Kaisa