Kaisa Siipilehto -

5 harmonista tilaa rentouttavaan kokouspäivään

Harmoninen kokousympäristö auttaa keskittymään ja suuntaamaan energian itse kokouksen sisältöön. Etenkin koulutuksiin suosittelemme rauhallista tilaa, joka ei tempaa osallistujien huomiota muualle vaan pitää kiintopisteen kouluttajassa ja sanomassa. Harmoninen tila tuo esityksesi sisällön oikeuksiinsa. Kokoustilamme ovat varustettu uusilla LCD-näytöillä tai projektoreilla, jotka toistavat tarkasti esitysmateriaalia kuvasta videoon äänentoiston kera. Löydät nyt kaikkien tilojemme tiedot ja varustelun nettisivuiltamme.

Poimimme Messukeskus Siiven 40 kokoustilasta viisi rauhallista, harmonista ja mukavaa tilaa, joita suosittelemme testaamaan etenkin näin syksyä kohden. Tiloja on maustettu valolla, väreillä ja tunnelmalla!

1. USVA-tila 215 sukella siniseen

”Täällä tahdon kokouksen järjestää!”, hihkui asiakas nähdessään uudistetun USVA-tilan. Eräs opettaja puolestaan toivoi luokkahuoneista näin rauhallisia tunnelmaltaan. Tila on kerännyt ihastusta ja kiitosta viime syyskuusta lähtien, kun se avattiin remontin jälkeen. Siniset seinät, siniharmaa allergiaystävällinen matto sekä usvainen maisemalla tulostettu akustiikkalevy vievät kokousvieraat metsän keskelle. Remontin yhteydessä tilan perällä oleva ovi vaihdettiin lasiseen ja halutessaan se toimii ikkunana avaraan valoa tulvivaan Siiven aulaan. Huonekorkeutensa ansiosta ei tunnu siltä, että happi loppuisi kokouspäivän aikana 40 kokoontujankaan kesken.

Tutustu Usvaan

2. RENTO-tila 216 panosta yksilölliseen ergonomiaan

RENTO on nimensä mukaisestikin mukava paikka kohdata ja verkottua. Uudet ideat ihan kumpuavat ilmaan tapettikuviota pitkin. Huone sopiikin astetta rennompaan kokoukseen ja workshop-tilaksi jopa 40–60 hengelle. Remontin yhteydessä tilan takaseinä vaihdettiin lasiin, joten valoa tulvii sisään häiritsemättä esitystä – lasiseinän keskelle asennettiin piirtoseinä, johon mahtuu moni kirjaamaan muistiinpanoja samaan aikaan. Lisätyn valon ja värimaailman lisäksi panostimme yksilölliseen ergonomiaan. Pöydät ovat säädettävät ja korkeutta ja kaltevuutta voi jokainen muokata itselleen sopivaksi. Kevyet pöydät ja tuolit järjestyvät päivän aikana myös kokouksen tarpeiden mukaan: ryhmitä ryhmäpöydiksi tai siirrä syrjään taukojumpan ajaksi. Raikkaan värimaailmansa ja mukavien tuolien ansiosta täältä ei malttaisi lähteä! Hemmottele asiakkaitasi myös Rento-kokouspaketin nimikkomenulla!

Tutustu Rentoon

3. Kokoussali 103 rauhallinen tila, häikäisevä tekniikka

Koulutus, seminaari tai tietoisku – kaksi suurta tykkiä kankaineen varmistavat, että jokaisella vieraalla on näkyvyys esitysaineistoihin leveistä penkkiriveistä huolimatta. Huomio kiinnittyy oleelliseen, kun eri harmaansävyiset materiaalit matosta, penkkeihin, seiniin ja verhoihin luovat harmonisen kokonaisuuden ja puhujille rauhallisen esiintymisympäristön. Verhot avatessa saat luonnonvaloa avaran lasikattoisen Valo-tilan kautta. Väriäkin löytyy halutessasi – verhotankojen kiinteillä led-valoilla voit värjätä tilaa valitsemallasi sävyllä. Jatka tilaisuuttasi viereiseen Valoon tai Säde-kabinettiin ja hyödynnä avara lasikattoinen tila mm. taukotilana, tarjoiluille, verkottumiseen tai pieneen näyttelyyn.

Tutustu kokoussaliin 103

4. Kokoustila 210 saman pöydän ympärillä

Oman käytävän päässä sijaitsee kokoustilamme 210. Ikkunaseinä tulvii valoa sisään yllin kyllin, mutta tarkan LCD-näytön ansiosta voit pitää verhoja auki ja nauttia halutessasi luonnonvalosta läpi kokouspäivän. Vaaleat harmaan sävyt sekä puupinnat luovat rauhallisen kokousympäristön. Lihasjännityskin kaikkoaa näihin tuoleihin istuutuessa. Niskajumistakaan ei enää tietoa – näet kaikki kokoukseen osallistujat ympärilläsi. Pyörillä varustettuja istuimia on 20 kokoustajalle.

Tutustu kokoustilaan 210

5. LOISTO-tila 214 kabinettien kruununjalokivi

Loisto tarjoaa mahdollisuuksia pelata valaistuksella: päivisin Valo-tilan lasikatosta paistaa luonnonvalo sisään tai voit sulkea verhot ja himmentää tunnelmalliseen iltavalaistukseen, jolloin kultaiset yksityiskohdat oikein loistavat. Loistoon tekee mieli kutsua arvovieraat ja asiakkaat, jotka ansaitsevat astetta eksklusiivisempaa palvelua. Loisteliaan kabinetin ääreen kokoontuu 14-16 vierasta. Testaa samalla Loisto-kokouspaketti nimikkomenulla tai jatka kokouspäivää nauttimalla illallinen saman pöydän ääressä!

Tutustu LOISTO-tilaan

Siiven myynti auttaa mielellään löytämään tilaisuudellesi sopivan tilan. Ota yhteyttä tiimiimme ja varaa tutustumiskäynti Siipeen

 

Rentouttavaa kokouspäivää!

Kaisa