Suvi Kinnunen -

5 ideaa virkistyspäivään

Kaipaatko ideoita työpaikan virkistyspäivään?

Kangistaako kylmyys? Kaipaako tiimisi lisäboostia? Ennen kesälomia on hyvää aikaa kokoontua yhteen virkistyspäivän merkeissä ja ne ovatkin monelle arjen kohokohtia ja mukavia yhdessä vietettyjä hetkiä koko henkilöstön kesken. Toimistolta poistuminen antaa työntekijöille mahdollisuuden tutustua toisiinsa mukavassa ympäristössä, mikä näkyy hyvinvoivana ja yhteen hiileen puhaltavana tiiminä.

Vaihtoehtoja päivän toteuttamiselle ja sen sisällölle on lukuisia – kokosimme yhteen viisi virkistyspäivän ohjelmanumeroa, joista voit halutessasi napata inspiraatiota seuraavaan virkistyspäivään!

Hyvä fiilis ja yhdessä vietetty aika – nappaa alta ideat työpaikan virkistyspäivään!

 

1. Toimisiko erikoisempi miljöö?

 

Mieleenpainuvimmat kokemukset ja tapahtumat ovat sellaisia, jotka yllättävät jollain tavalla. Siksi virkistyspäivän järjestämistä kannattaa harkita jopa hieman erikoisemmassa paikassa ja ympäristössä. Esimerkiksi yhteistyökumppanimme Seikkailu Oy:n kautta on mahdollista järjestää elämyksiä ympäri maailmaa! Henkilöstön kesken on lähdetty esimerkiksi kiipeilymatkalle vuoristoon, järjestetty maailman ensimmäinen digitaalinen kaupunkisuunnistus ja purjehdusmatka Hvariin.

Jos ulkomaanmatka ei nyt ole ajankohtainen, Seikkailu Oy:n kautta pääsee kokeilemaan erilaisia aktiviteettejä esimerkiksi musiikin tuottamista tai arvoitusten ratkaisemista. Tutustu ohjelmavaihtoehtoihin paremmin täältä!

 

2. Virkistyspäivän mausteena toimii kulttuuri

 

Takuuvarma ohjelmanumero virkistyspäivälle on kulttuuriin liittyvät ohjelmanumerot, sillä ne sopivat monelle – miltä kuulostaisi esimerkiksi stand up- esitys, livemusiikki tai vaikkapa ilta MAMMA MIA! -musikaalissa? Entä sopisiko henkilöstöllenne vauhdikas startti syksyyn Tanssi Vieköön -tapahtumassa? Myös perinteisemmät vaihtoehdot, kuten baletti, ooppera, teatteri, yksityiset elokuvanäytökset, taidenäyttelyt tai museovierailut saattavat olla tiimiäsi puhutteleva vaihtoehto.

Elokuussa koittava Tanssi Vieköön tuo tanssin riemun kaikille!

 

3. Liikunnalliset virkistyspäivät

 

Monesti virkistyspäivissä on liikunnallista ohjelmaa vuodenajasta riippumatta. Sporttiset osuudet voidaan muovata monen kuntoisille ja tasoisille liikkujille. Esimerkiksi meiltä Pasilasta pääsee helposti nauttimaan ulkoilmasta läheiseen keskuspuistoon. Tässä muutamia ideoita liikunnallisiin osioihin:

  • Kaupunkiseikkailut
  • Niska- ja hartia-alueen seudun jumpat tai rentouttavat venyttelyt
  • Erilaiset ryhmäliikuntatunnit
  • Pesäpallo
  • Curling
  • Leikkimieliset kesä- tai talviolympialaiset

Tiloissamme on järjestetty messujuoksuja ja urheilutapahtumia jos minkälaiseen lähtöön. 58 000 neliötä tapahtumille antaa vapauden suunnitella lähes mitä vain! Tutustu tapahtumapalveluihimme.

 

4. Inspiraatiota ammattipuhujilta

 

Virkistyspäivän ohjelmanumeroksi sopii erinomaisesti ammattipuhuja, joka vastaa yrityksenne tarpeeseen. Olipa kyseessä motivaatioon liittyvä tai opetuksellinen puheenvuoro, esimerkiksi yhteistyökumppanimme Speakersforumin laajasta verkostosta löytyy teemaan kuin teemaan puhujia, juontajia ja valmentajia. Ammattitaitoinen puhuja jakaa oppeja osaamisalueeltaan tai nostattaa fiilistä karismallaan. Talonne ulkopuoliset esiintyjät voivat mahdollistaa virkistyspäiväänne merkityksellisiä kohtaamisia ja kokemuksia, joiden avulla pystytte kehittymään tiiminä ja kasvattamaan ammatillista osaamistanne yksilöinä.

Ammattipuhuja on huippuvalinta virkistyspäivään. Anna Perhon Detox-vinkit kiireiselle on varmasti hyödyllinen lähes jokaiselle!

Tutustu ohjelmatarjontaan paremmin täältä!

 

5. Monipuolista ohjelmaa messuilta

 

Yksi mieleenpainuva vaihtoehto on yhdistää virkistyspäivä messuihin! Messuilla kiertäminen avaa mahdollisuuksia kokeilla jotain uutta ja erikoista – esimerkiksi Venemessujen aikana Uusi Aalto -alueella saattoi uida ja sukeltaa sekä kokeilla eri vesiurheilulajeja mm. suppailua ja wakeboardia. Nyt perjantaina alkavilla GoExpo-messuilla pääsee kokeilemaan lukuisia eri lajeja ja aktiviteetteja.

Aloita virkistyspäivä kokoontumalla upeassa teemakokoushuoneessa. Teemakokoukseen kuuluu nimikkomenut tarjoiltuna valmiiksi somistetussa tilassa kokouspalveluiden kera. Jos haluat tarjota tiimiläisille helpolla vähän enemmän, testaa LOISTO-, RENTO- ja SUOMI-kokouspakettia.

 

Yhdistä virkistyspäivä messuvierailuun. Venemessuilla pääsi kokeilemaan mm. suppailua!

 

Päädyitpä virkistyspäivänä mihin ohjelmanumeroon tahansa, muista että tärkeintä on rento meininki ja yhdessä vietetty aika. Virkistyspäivääkin tärkeämpää on jatkuva hyvän hengen ylläpitäminen ja työyhteisön hyvinvointi, joka koostuu jo pienistä teoista. Lue lisää siitä, kuinka olla entistä parempi kollega ja ystävä.

 

Mukavaa alkavaa maaliskuuta,

Suvi