Tarja Gordienko -

20 pientä ja suurta uutta asiaa Messukeskuksessa

Kartoitimme viime syksynä asiakkaidemme toiveita Messukeskuksen ja tapahtumiemme kehittämiseen. Saimme siivet moniin uudistuksiin! On aika kiittää ideoista ja kertoa, mitä kaikkea uutta – pientä ja suurta – olemme saaneet aikaan.

1. Salaatit, smoothiet, hedelmät ja mehut – näitä herkkuja on luvassa enemmän ravintoloihimme ja kahviloihin. Kiertävät kahvikärryt ja superedullinen lähdevetemme Dropp tarjoavat nopeaa virkistystä. Dropp-veden myynnistä kertyvä voitto ohjataan Itämeren suojeluun.

Dropp water

2. Eri puolilla Messukeskusta on nyt palautepisteitä, joissa voit naputella toiveesi saman tien helposti tabletille. Palaute löytää perille myös mobiiliapplikaatiomme ja verkkosivujen kautta.

3. Messuosastojen numerointia on selkeytetty, ja käytäväopasteet on uusittu näyttäviksi tienviitoiksi.

4. Penkkejä, tuoliryhmiä, sohvia. Meillä on nyt entistä enemmän mukavia levähdyskeitaita. Pienen tauon jälkeen messupäivä jatkuu uusin voimin.

Levahdyspaikka Messukeskuksessa

5. Moni jättää takin naulakkoon tullessaan messuille. Nyt voit viedä painavat ostokset samalla rahalla samaan säilöön myös kesken messupäivän.

6. Pienet messuvieraat ovat meille erityisen tervetulleita! Siksi uusimme lastenhoitotilamme entistä viihtyisämmäksi lähikuukausien aikana.

eMeLapsimessutpaakuva0.jpeg

7. Eteläisen sisäänkäynnin aulassa komeilee uusi ravintolapiste Olohuone. Se on kohtaamispaikka, johon toisensa messuvilinässä kadottaneet löytävät helposti.

8. Lisää matkapuhelimien lataamispisteitä! Niitä löytyy eteläisestä sisäänkäynnistä. Voit jättää puhelimen turvallisesti lataukseen lukittavaan lokeroon.

9. Uusiin pyöräparkkeihimme eteläisellä ja pohjoisella sisäänkäynnillä saat lukittua polkupyöräsi näppärästi.

20pyoraily_jussihellsten_we

Photo: Jussi Hellsten

10. Pidensimme monien yleisömessujemme arki-iltojen aukioloaikoja, jotta ehtisit messuille vielä työpäivän jälkeen.

11. Uusi VIP-lippu avaa ovet yleisötapahtumiimme avecin kanssa ja sisältää myös narikan.

12. Kuka kukin on? Ammattimessuilla rintamerkki kertoo entistä selkeämmin, mitä yritystä osastovieraasi edustaa.

13. Yritysten käytössä on kaikissa ammattitapahtumissa mobiiliappi, jonka avulla voi koota tiedot osastolla vierailleista kävijöistä. Procode ContactMate -palvelu nappaa tiedot asiakkaan rintakortista ja on reaaliaikainen, tiedot voi tallentaa ja niitä voi muokata.

20palaute

14. Messukeskuksen yleisiin tiloihin on tulossa kiehtovia uusia äänimaailmoja – pysy kuulolla!

15. OnniBussi tarjoaa messukävijöille edullisemman matkalipun. Edun saa, kun ostaa messulipun etukäteen verkkokaupasta ja kertoo varauskoodin Onnibussin lipunmyynnissä.

16. Ammattimessuille tuomme startup-alueet, jotta uusia verkostoja syntyisi ja startup-yritykset voisivat esitellä toimintaansa helposti, edullisesti ja tehokkaasti.

17. Lisäämme toivottuja messuvalmennuksia. Puolen päivän valmennukset ovat ilmaisia messuille osallistuville yrityksille.

Meetings at Messukeskus

18. Meiltä on toivottu automessuja ja omaa tapahtumaa ikääntyville ihmisille. Toive toteutuu jo tänä syksynä. Tervetuloa Auto 2016 ja 55plus -messuille marraskuussa!

19. Messuklubilaisille tarjoamme entistä enemmän klubietuja ja VIP-ohjelmaa.

20. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Panostamme sisääntuloaulojemme valoihin ja viihtyisyyteen. Isompikin aulauudistus on tulossa pian.

Lisää ideoita? Otamme niitä vastaan todella mielellämme.  Kerro ne meille, kun tavataan, tai pistä ideat tulemaan vaikkapa somessa käyttämällä tunnistetta #messukeskus!

Tarja, viestintäpäällikkö