Skip to content

Akkreditointi toimittajille

AKKREDITOIDU ennakkoon tapahtumiin

Media-akkreditointi | Median kulkulupa

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Esitä kortti Lehdistökeskuksessa, josta saat PRESS-kulkuluvan. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla.

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Messukeskuksen järjestämiin messuihin ja saat median palvelut käyttöösi. Akkreditoiduilta median edustajilta edellytämme Journalistin ohjeiden noudattamista. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa messuvieraidemme yksityisyyttä. Messukeskuksella on oikeus kieltää kuvaaminen joissain ohjelmissa ja tilanteissa, esimerkiksi esiintyjän pyynnöstä.

Akkreditoidu ennakkoon tai Lehdistökeskuksessa tapahtuman aukioloaikoina.

 

 

Akkreditoidu ennakkoon

 

Oletko somevaikuttaja? Tutustu somevaikuttajan passiin!

HUOM! Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen akkreditointikäytäntö ja median sisäänpääsystä on sovittava tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.