Skip to content

Akkreditointi toimittajille

AKKREDITOIDU ennakkoon tapahtumiin

Media-akkreditointi | Median kulkulupa

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Messukeskuksen järjestämiin messuihin ja saat median palvelut käyttöösi.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Esitä kortti Lehdistökeskuksessa, josta saat PRESS-kulkuluvan. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla. Akkreditoiduilta median edustajilta edellytämme myös Journalistin ohjeiden noudattamista.

Messukeskuksen järjestämissä tapahtumissa saa kuvata omaan tai journalistiseen käyttöön, kunhan kuvaukset eivät häiritse muita asiakkaita tai meneillään olevaa ohjelmaa. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa messuvieraidemme yksityisyyttä. Mikäli kuvaat tunnistettavissa olevia henkilöitä, tulee heiltä pyytää kuvauslupa. Ehdottoman tärkeää lupa on kysyä alaikäisten lasten vanhemmilta ja heiltä lupa tulisi saada kirjallisesti. Messukeskuksella on myös oikeus evätä kuvaaminen. Kokonaisten esitysten tai ohjelmien taltiointi on lähtökohtaisesti kielletty ja vaatii aina erillisen luvan Messukeskuksen viestinnästä, communications@messukeskus.com.

Akkreditoidu ennakkoon tai Lehdistökeskuksessa tapahtuman aukioloaikoina.

 

 

Akkreditoidu ennakkoon

 

Oletko somevaikuttaja? Tutustu somevaikuttajan passiin!

HUOM! Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen akkreditointikäytäntö ja median sisäänpääsystä on sovittava tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.