Messuvalmennus auttaa onnistumaan 

Messut ovat oleellinen ja mahdollisuuksiltaan ainutlaatuinen osa yrityksen markkinointia. Kuten muidenkin medioiden käytössä, myös messuilla onnistuminen perustuu osaamiseen. Messukeskus valmentaa saamaan kaiken irti messuosallistumisesta. Vuonna 2018 järjestämme yhteensä seitsemän messuvalmennusta.

Kenelle valmennukset on tarkoitettu?

Face to Face -messuvalmennukset on tarkoitettu sinulle, joka vastaat tai päätät yrityksessäsi messuille osallistumisesta ja siitä, miten messuja hyödynnätte. Myös muut yrityksesi messuprojektiin osallistuvat hyötyvät valmennuksesta.

Kevään 2018 valmennukset

Messuvalmennus on maksuton Messukeskuksen näytteilleasettajille. Valmennus sisältää aineiston ja aamiaisen.

Muille kuin näytteilleasettajille hinta on 195 e + alv. Osallistumismaksun laskutus tapahtuu ennen valmennusta.

Esteen sattuessa kurssipaikan voi siirtää toiselle henkilölle, toivomme siitä ilmoitusta etukäteen. Osallistuminen voidaan perua kuluitta 14 päivää ennen seminaarin alkua. Peruuttaessa 7 päivää ennen seminaaria, peritään 50 % kurssin hinnasta. Tämän jälkeen maksua ei enää palauteta.

 

Valmennuspäivät:

7.3. klo 8.30–12.00, Tavoitteiden ja tulosten kautta onnistumisiin

Valmennuksessa käydään läpi onnistuneen messuprojektin suunnittelun eri vaiheet, resurssointi, tavoitteiden asettaminen ja tulosten mittaaminen ja seuranta. Perehdymme myös kohderyhmien tavoittamiseen ja kuluttajien muuttuneeseen ostoskäyttäytymiseen. Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja palkintogaalassa messu- ja tapahtumaosaajat, oletko Sinä vuoden 2018 Mesoaja? Puhujina LAMK kehitysjohtaja Jukka Oresto/Paideia sekä Maria Mäkelä/Trainer´s House.

Lue lisää Jukka Orestosta >>

Lue lisää Mesoaja -palkintogaalasta >>

4.4. klo 8.30–12.00, Uutta! Messuprojektin suunnittelusta toteutukseen -workshop

Uudenlainen Messuvalmennus workshopin muodossa! Päivän päätteeksi sinulla on selkeät ja konkreettiset suunnitelmat messuosallistumisen strategiasta, tavoitteista, tulosten mittaamisesta sekä markkinointisuunnitelman työstämisestä ja messuprojekti voi alkaa! Workshopin vetää Timo Berry/Creative Director, Berry Creative.

Lue lisää Timo Berrystä >>

2.5. klo 8.30–12.00, Messuprojektin johtaminen

Inspiroiva valmennus Sinulle, joka johdat messutiimisi tuloksiin tai olet osa messutiimiä. Valmennuksessa perehdytään projektin johtamisen taitoihin, ratkaisukeskeiseen tekemiseen sekä käydään läpi itsensä johtamiseen liittyviä erilaisia näkökulmia. Puhujina suomalaisten elokuvaohjaajien kärkijoukkoon kuuluva Klaus Härö (vuoden puhuja 2016 ) sekä toimittaja/valmentaja/juontaja Anna Perho.

Lue lisää Klaus Häröstä >>

Lue lisää Anna Perhosta >>

 

 

ILMOITTAUDU VALMENNUKSIIN

 

 

Lisätiedot:
Asiakaspalvelu
puh. 040 450 3250
asiakaspalvelu@messukeskus.com

Uusi sykähdyttävä media- ja asiakastapahtuma Messukeskuksessa!

Oletko Sinä vuoden 2017 Mesoaja? Uusi messu- ja  tapahtumaosaamisen palkintogaala, Mesoaja, järjestetään 25.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallisessa palkintogaalassa palkitaan messuosaajia. Palkittavat ovat sellaisia asiakasyritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä messuosallistumiseensa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja ja vaikuttaneet positiivisesti messumedian kehittymiseen. Gaala tuo esille erityisesti messumediaa ja sen vaikuttavuutta ja vahvuutta.

Kategorioihin on avoin haku, joka aukeaa elokuussa tapahtuman verkkosivuilla. Finalistihaastattelut toteuttaa Trainer´s House ja voittajat valitsee arvovaltainen raati, joka koostuu media-alan vaikuttajista ja asiantuntijoista.