Messut – tuloksellisin, sosiaalisin, elämyksellisin

Tuloksellisin

Messut on ainutlaatuinen media, jossa on mahdollista kohdata ostovoimaiset asiakkaat yhdellä kertaa. Kävijät tekevät ostoksia messuilla, ja tapahtuma kasvattaa yrityksen ja tuotteen tunnettuutta.

Sosiaalisin

Kaikista sosiaalisista medioista messut ovat aidosti sosiaalisin, sillä silloin kohdataan kasvokkain. Pääset vaikuttamaan tuhansiin kävijöihin yhdellä kertaa, ja saat palautetta tuotteistasi ja palveluistasi.

Elämyksellisin

Messuilta tullaan hakemaan tietoa uudesta, tapaamaan ystäviä ja kollegoita ja tutustumaan uusiin ihmisiin sekä hankkimaan uusia kokemuksia tuotteiden, palveluiden ja koko messujen aihepiiristä. Osastollasi voit järjestää ohjelmaa, työnäytöksiä tai kilpailuja. Osasto-ohjelma jättää kävijöille positiivisen muistijäljen.


Tutkimme asiakkaidemme tyytyväisyyttä

Kartoitamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Kysymme jokaisen tapahtuman jälkeen palautetta sekä kävijöiltä että osallistuvilta yrityksiltä. Tutkimuksen perusteella sinulla on mahdollisuus saada tapahtumien kävijöistä profiilitietoa, jolloin tiedät keitä tapahtumassa kohtaat. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sadat messut, joten tapahtumatarjonnasta löytyy varmasti yrityksesi kohderyhmään sopivat messut.

Tutustu tapahtumiin eMessukeskus-palvelussa ja valitse yrityksellesi sopivimmat messut.

 

Onnistumisia

Hyvin suunniteltu osallistuminen luo tunnettuutta ja kauppaa vielä pitkään messujen jälkeenkin. Lue asiakkaidemme onnistuneita messutoteutuksia ja hae inspiraatiota omaan projektiisi.