Augmented Reality eli lisätty todellisuus tekee messukäynnistä seikkailun!

Näe enemmän messuilla, lataa ja kokeile Messukeskuksen lisätyn todellisuuden maailmaa! Lisätty todellisuus eli Augmented Reality tuli monille tutuksi Pokémon GO -pelistä ja nyt villitys on vallannut myös Messukeskuksen. Lisätyn todellisuuden turvin voit nähdä messuhalleissa mitä mielikuvituksellisimpia asioita, osallistua peleihin ja jahdata vaikka jättiläismäistä valasta. AR-maailmassa voit myös etsiä haluamasi osaston, vessat tai ravintolan ja suunnistaa sinne interaktiivisesti, aivan kuten esimerkiksi auton gps:llä.

Lataa Immersal Messukeskus -sovellus ja koe uusi ulottuvuus messuilla!

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40  google-play-badge

Augmented Reality yrityksille

Yrityksille lisätty todellisuus tarjoaa poikkeuksellisen sitouttavan markkinointimuodon. Messuilla on mahdollista näkyä AR-maailmassa kolmella eri tavalla:

  • Edullisesti lisäämällä oma logo AR-maailman messukarttaan
  • Kohtuuhintaisesti lisäämällä AR-peli omalle osastolle
  • Vähän isommalla budjetilla eli suunnittelemalla isomman AR-maailman oman osaston kylkeen

AR:n hyödyt yrityksille on testattu vuoden 2017 yleisömessuilla: 40% sovelluksen ladanneista suunnisti osastoille, joilla oli oma AR-elementti tai kilpailu.

Varaa osasto messuille!

Augmented Reality tapahtumissa

Messukeskuksessa on maailman ensimmäinen kuluttajille suunnattu suurten tilojen AR eli augmented reality -ratkaisu. Tämä mahdollistaa myös Messukeskuksen tilojen vuokraajille aivan uudenlaisten maailmojen rakentamisen. Miten olisi vuosikokous, joka päättyy after partyihin AR-maailmassa veden alla tai metsässä?

Lähetä tarjouspyyntö tiloistamme!

 

File_005-pieni