Kaisa Siipilehto -

Virkistävä tyhy-päivä vie messuille

Tiukka syyskausi tiedossa? Muutamaan kuukauteen on yleensä pakkaantunut useampi päällekkäinen projekti ja lomasesongin jälkeen pitää painaa kaasua. Eteneminen saattaa tuntua kalenteria vastaan taistelulta ja kiihdyttäminen alkaa huimata − maailma pitää saada valmiiksi ennen joulua -tunnelmissa on hyvä ottaa hengähdystauko ja vetäytyää tiimin kanssa virkistäytymään uuteen ympäristöön. Oman työpisteen, kahvikupin ja projektipalaverin piiristä irtautuminen voi antaa uusia tervetulleita näkökulmia ja buustia taas loppukauteen.

I love me -messuilla voi kokeilla eri lajeja, maistella uutuuksia ja poimia vaikka herkullisen smoothiereseptin, joka antaa energiaa iltapäivään.

Lyhytkin yhdessä vietetty hetki antaa jo kummasti energiaa ryhmädynamiikkaan ja omissa työtehtävissä edistymiseen. Puoleksi päiväksi varattu aika yhdessä keskustelulle, ideoinnille ja kehittämiselle avittaa työssäjaksamista ja kiihdyttää työtehoa innostuksen kasvaessa. Tyhy-päivät antavat uusien aihioiden lisäksi myös kasvattaakin kummasti yhteishenkea. Yhdessä koetut hetket luovat yhdessä kuuluvuuden tunnetta − oma työmaa ei tunnukaan enää niin kaukaiselta yhteisen hyvän eteen tavoittelussa.

Kaivattua vaihtelua tuovat erilaiset tapahtumat ja messut. Uusien ihmisten tapaaminen ja kollegoiden kanssa juttelu piristää kummasti. Tyhy-päivään voi nivoa koulutuksellista sisältöä, jolloin voitte osallistua ulkopuolisen järjestämään seminaariin tai pitää koulutuksen oman porukan kesken. Tässä on hyvä kuunnella ryhmän mielipiteitä: mitkä ovat aiheita missä he haluavat kehittyä tai mistä aihealueesta kaipaavat tietotaidon päivitystä tai lisäkoulutusta. Työhyvinvointi on ollut jo pitkään kuuma peruna ja koulutuksia ja kouluttajia löytyy rutkasti stressinhallinnasta vuorovaikutustaitojen kehittämiseen ja mindfulness-workshopeista ravintoneuvontaan.

Venyttely voi tuntua tylsältä. Tyhy-päivään voi mahduttaa vaikka lyhyen yhteisen venyttelytauon, joka pistää veren kiertämään ja ryhti paranee kuin itsestään.

Messuilla on kattava paletti kaikkea luennoista näyttelyyn. Ammattimessut tai kuluttajatapahtuma, siellä pääsee tutustumaan uutuuksiin ja kuulemaan viimeisimmistä trendeistä ja villityksistä. Usein messuilla pääsee myös kokeilemaan uusia lajeja tai maistelemaan uutuusherkkuja. Aistien hively antaa kokonaisvaltaisen puhdistautumisen paineista ja innottaa yksin ja yhdessä asioiden kokeiluun. Vuoden odotetuin itsestä huolehtimisen, hyvinvoinnin ja tyylin tapahtumakokonaisuus, I love me, tarjoilee lokakuussa runsaasti inspiraatiota ja hyvää oloa. Omasta terveydestään huolehtivat kokoontuvat Messukeskukseen 20.–22.10. Oiva paikka kokoontua tiiminne kesken tyhy-päivään.

I love me -tapahtuma pursuaa hyvän olon tuotteita, joita voi vertailla näytteilleasettajien ja työkavereiden kanssa.

Viettäkää virkistyspäivä viikolla 42

Suunnittelimme työhyvinvointiin panostaville Light & Fresh –kokouspaketin, joka hellii monella tapaa. Olette aamu- tai iltapäiväihmisiä – teeman mukaiset raikkaat ja terveelliset aamiais- ja välipalaherkut tarjoillaan eksklusiivisesti nautittavaksi ryhmänne kesken valitsemassanne kokoustilassa. Puolen päivän kokouspakettiin kuuluu myös maukas kokouslounas sekä messuliput, joilla pääsette tutustumaan I love me –tapahtumaan.

Miten kiehtovaa mutta rentouttavaa! Tarjoamme Light & Fresh -kokouspaketin hintaan 64,50 € / hlö koodilla #ilovemekokous.  Pidä kiirettä, sillä tarjous on voimassa niin kauan kuin kokoushuoneitamme riittää – ja niitähän on 20 erilaista 6−100 hengelle. Tutustu tarkempaan sisältöön alta ja varaa teemakokouspaketti syyslomaviikolle >

Puolen päivän Light & Fresh -kokouspaketti sisältää:

 • kokoustilan 1−4 tunniksi peruskalustuksessa ja varustuksessa
 • eteis- ja kokousemännenpalvelut
 • arvonlisäveron
 • messulipun sekä
 • teeman mukaiset tarjoilut

RENTO-kokoushuone sopii mainiosti 40 kokoontujalle. Kevyet kalusteet on helppo muuttaa riveistä ryhmiksi päivän ohjelman mukaan.

Light & Fresh -aamu kokoustilassa

 • Bagel M, L– avocadoa, paahdettua paprikaa ja artisokkaa M, L, G
 • Kurkkutikkuja ja minttujogurttia L, G
 • Karpalomehua L, M, G
 • Kaurakeksit L
 • Kahvi/tee

tai Light & Fresh –iltapäivä kokoustilassa

 • Mocktails
 • Fazerin Berry Pearls VL, G ja tummaa suklaata L, G
 • Porkkanakakkua VL
 • Kahvi/tee

sekä kokouslounas ravintolassa

 • Salaattibuffet ja talon leipävalikoima
 • Noutopöydässä tarjolla päivän liha- tai kalaruoka sekä kasvisvaihtoehto
 • Kahvi/tee ja suklaakonvehdit

Kauttamme saat myös ammattipuhujia ja kouluttajia. Löytöretkeilijä Pata Degerman innostaa kokeilemaan rohkeasti uutta ja kehittämään tiimidynamiikkaa.

Aion seuraavaksi keskittyä omaan hyvinvointiini ja huomioida kollagoita – pienikin ele, kehu tai kädenpuristus on kourallinen lisää buustia päivään.

Inspiraatiota ja energiaa syksyyn!

Kaisa