Kaisa Siipilehto -

Seikkailu ei päättynyt Kongressimessuille

Aarrepeli

Kiitos seikkailuseurasta Kongressimessuilla! Kahteen messupäivään mahtui huikea kattaus uutuuksia, yllätyksiä ja tietovisaa. Missasitko messut, AR-aarteenetsinnän tai kokoustarjouksemme? Hätä loppuu luettuasi.

Lisätty todellisuus osaksi elämystä

Ihmetystä osakseen keräsi erityisesti lisätyn todellisuuden aarrekarttamme. Toimme tammikuussa lanseeratun Messukeskuksen augmented reality, AR-sovelluksen osaksi messuosallistumistamme. AR-peli viitoitti osastollamme pelattavaa aarteenetsintää: oikeinvastaamalla AR-markkereiden kautta avautuviin kysymyksiin voitti elämysliput Messukeskuksen yleisömessuille. Pelillisyys ja lisätyn todellisuuden yhdistäminen tapahtumiin kiinnostikin osastomme kävijöitä – kertoipa eräs suunnitelmista hyödyntää sitä toimitiloissaan tiedonjakokanavana. AR tuokin elämyksellisyyden uudelle tasolle: pienten paikallismarkkereiden lisäksi mahdollisuuden ulottuu messuhalliin rakennettuun maailmaan. Lähes taivas on rajana ideoita ilmoille heitellessä.

 

 

Teemamme jatkui luontevasti pelissä, joka avasi pelaajalle mahdollisuuden yllätyksiin ja makoisiin palkintoihin. Tabletilla liikkuminen kysymyksestä toiseen sai selvästi uteliaiden silmät kiilumaan ja tietoa sekä vähintään hyviä arvauksia ilmoille. Oikeinvastanneiden kesken jaoimme yli 150 messulippua. Onnea vielä voittajille ja tervetuloa seikkailemaan messuille. Pääpalkinnon nappasi Johanna, joka voi varata tilaisuudelleen uuden SUOMI-tilamme, jonne mahtuu jopa sata kuulijaa. Siellä mieli sukeltaa kanervikkoon.

 

Aarrekartta_pelaajat

AR-aarteenetsintä sai hymyn huulille, kun kokeilun kautta oivalsi ja löysi voittopolun palkintoihin.

 

Aarrekartta viitoittaa tien onnistuneeseen tapahtumaan

Kuten aarrekartassamme, myös jokaisessa tapahtumassa piilee aarre. Sen löytäminen on jokaiselle tapahtumajärjestäjälle henkilökohtaista ja keinot voivat olla hyvinkin yksilöllisiä. Kokousten, seminaarien, koulutusten ja muiden tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa on kuitenkin kaikille yhteisiä tekijöitä. Piirsimme sinulle tiekartan timanttisen tilaisuuden suunnitteluun vision viilaamisesta jälkihoitoon. Tiivistimme samalla alan asiantuntijoiden kokemuksen ja konkreettiset vinkit, joista ammentamalla voit helpommin liikkua eteenpäin valitsemallasi polulla ja tavoitella haastavampiakin vuorenhuippuja. Julkaisimme case-tarinat messuille, mutta nämä kullanarvoiset neuvothan eivät vanhene, vaan toimivat inspiraation lähteenä omaa tapahtumaa työstäessä. Suosittelemmekin löytämään hyvinkin erilaisista toteutuksista tuottamallesi tilaisuudelle uudenlaisia tulokulmia.

 

Kaikille näille tapahtumille ominaista on ollut yllättää vieraansa vuodesta toiseen. Sukella uudelle aarre-sivulle inspiroitumaan. Lisäksi kokosimme oppaan, jonka muistilistat vievät läpi tapahtumaa ennen, aikana ja jälkeen huomioitavista asioista tavoitteista yksityiskohtien teroittamiseen. Lataa opaskartta avuksesi.

 

Messuosasto_aarre

Uusi aarre-sivusto innoitti yhteisosaston ilmeen suunnittelussa.

 

Uusi ilme, vahva tarina

 

”Kato Wanhan Sataman uusi ilme”, toteaa messukävijä lähestyessään osastoamme. Huomasitko sinäkin?

 

Makasiinin värikäs historia ja ainutlaatuiset tarinat kiteytyvät uuteen tunnukseen – samat piirteet, jotka luovat arvoa ja arvokkuutta tilaisuudellesi. Legenda kertoo, että makasiinien kantavat tolpat piirteli aikoinaan tupakka-askin kanteen rakennusmestari. Juurikin erityislaatuisuus ja yksityiskohdat luovat sanoinkuvaamattomia wow-elämyksiä, joita kokeneinkaan tapahtumavieras ei voi ohittaa. Tutustu tarinaan makasiinista, joka nykypäivänä synnyttää puheenaiheita tapahtumista.

 

 

Sykähdytetään

Ihmiset tekevät tunnelman. Kokouksissa tehdään päätöksiä, koulutuksissa opitaan uutta, seminaareissa jaetaan tietotaitoa ja juhlissa palkitaan onnistumisista. Haluamme olla mukana luomassa kohtaamisia, joissa tämän kaiken lisäksi tilaisuudesta jää ikuinen muisto. Sen anti, ihmiset ja yksityiskohdat jäävät elämään ja niitä muistellaan vielä vuosienkin päästä. Tai siihen asti kunnes seuraava tilaisuus koittaa ja pistää edellisestä entistä näyttävämmän kattauksen pöytään.

 

Sen vuoksi kehitämme jatkuvasti tiloja ja palveluitamme. Kehitymme jatkuvasti myös asiakkaidemme ansiosta. Näistä hyviä esimerkkejä on kerätty aarre-sivustolle – valitsimme sinne erilaisia tapahtumia, jotka ovat kasvaneet ja kehittyneet kanssamme. Hedelmällinen yhteistyö tukee ja helpottaa parantamista vuodesta toiseen. Pyrimme sykähdyttämään asiakkaamme, jotta he voivat myös sykähdyttää heidän asiakkaitaan.

 

Kuulostaako juustoiselta? Ehkäpä, mutta kohtaamiset ja tilaisuudet puhukoon puolestaan. Messuilta muistan sisällön lisäksi lämpimät halaukset, kädenpuristukset ja hymyn, jonka näin vastapuolen kasvoilla – sanoinkuvaamatonta.

 

WS_kuva_1

Luodaan muistoja, jotka jäävät elämään vielä pitkäksi aikaa.

Aivan, muistit oikein. Mitä olisikaan messut ilman tarjousta? Paljonkin. Halusimme kuitenkin tarjota uteliaille tilaisuuden tulla tutustumaan ja viihtymään Messukeskuksen ja Wanhan Sataman perinteisiin ja uudistettuihin tiloihin. Tiloja on vielä jonkun verran vapaana, joten voit vielä varata kokouspaketit 60 €/hlö, kun järjestät uuden tilaisuuden ennen 30. kesäkuuta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä vielä koodin #aarre17. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous. Suosittelen kokeilemaan myös uusia LOISTO-, RENTO- ja SUOMI-tiloja ja niihin leivottuja teematarjoiluja.

 

Makoisaa pääsiäistä ja onnea munien etsintää!

 

Kaisa