Messukeskuksen ravintolamaailma

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä 4582 asiakaspaikkaa.

Ravintolapisteitä löytyy jokaiseen makuun: viinin maistelusta olueen ja makkaraan, salaateista reiluihin kotiruoka-annoksiin, erikoiskahveista pullantuoksuun ja runsaisiin leivonnaisiin.

Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, hyvästä palvelustaan ja Pohjoismaiden maineikkaimmasta suklaabrändistä.

Messukeskuksen ravintolat kartalla

Street Kitchen
Usein messujen aikaan tarjolla suosittu brunssi, jonka teemat vaihtelevat. Vakiolistalta löytyy katukeittiön herkkuja ympäri maailmaa.

Corner
Messujen mukaan elävä kohtaamispaikka, jossa tapahtumasta riippuen pääsee nauttimaan esimerkiksi kakkubuffetista, smoothiesta tai pannukakkutaivaasta kuplivia juomia unohtamatta.

Table
Intiimi à la carte -tyyppinen ruokaravintola. Tasokkaat ruoka-annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan ripeästi pöytiin. Ravintolan ruokalista ja somistus ottaa inspiraationsa kulloisenkin tapahtuman teemoista.

Helsinki Café
Klassisen kahvilan valikoimista löytyy niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja: vastapaistettuja pullia ja piiraita suoraan pelliltä, tuoreita leipätuotteita sekä muita konditoriatuotteita. Täällä voit nauttia myös erikoiskahveista.

Stop & Shop
Pieni messukauppa ja deli infopisteen vieressä. Saat kuumia kahveja, kylmiä juomia, makeisia, välipalatuotteita sekä messumuistoja nopeasti – messuille tai mukaan. Täältä voit hankkia muun muassa kierrätetystä messumatosta tehtyjä kasseja.

Ice
Kun tekee mieli jäätelöä, kannattaa suunnata alagallerian Ice-pisteeseen: herkullisia jäätelöitä ja pehmiksiä erilaisten koristeiden ja kastikkeiden kera.

Candy
Karkkipisteet eri puolilla Messukeskusta helpottavat makeannälkää ja myyvät muun muassa monien kävijöiden suosikkia eli messulakua.

Eat & Meet
Raikkaista kasviksista koostuva salaattipöytä sekä buffet-lounas, joka vie kielen mennessään. Eat & Meetissä kokoat juuri mieleisesi lautasellisen.

Fazer Café
Nauti käsintehtyjä leipomo- ja suklaaherkkuja, vastapaahdettua kahvia sekä raikkaita salaatteja ja täyteläisiä keittoja. Eleganssi ja rentous käsi kädessä, rakastu ensi suupalasta!

Olohuone
BistroBar, jossa on myös kahvila ja takeaway-piste. Pikkunälkään on tarjolla erilaisia pikkuannoksia messuteeman mukaan. Jos kahvihammasta kolottaa, kannattaa maistaa kotoisia leivonnaisia ja tuoreita munkkeja kahvin kanssa. Myynnissä myös kioskitavaraa, kuten makeisia ja juomia.

Piazza
Erityisesti kokousvieraille suunnattu ravintola tarjoilee À la carte -henkisiä lounasannoksia.

Panorama
Suosittu lihapullabaari, jonka valikoimista löytyy myös lounassalaatit.

Balcony
Nauti Gourmet-hampurilaisista ja Messukeskuksen parhaasta näköalasta. Hampurilaisten lisäksi Balconysta saa myös Fazerin perinteisiä kahvilaherkkuja katkarapuleivästä korvapuustiin. Lasillinen viiniä, huurteinen tai joku muu hyvä juoma kuuluu myös kahvilan tarjontaan.

Terra Nova Brasserie
Viihtyisä ravintola asiakastapaamisiin, liikelounaisiin sekä perheen yhteisiin ruokahetkiin.  Salaatti-keitto-pöytä alkupalaksi tai pääruoaksi lounasaikaan, päivällä lounaslista, illalla erillinen à la carte  -lista. Ravintolassa voit myös nauttia lasillisen pienen purtavan kera messupäivän päätteeksi. Käynti hotellin aulasta ja Messuaukiolta. Tee pöytävaraus >>

Pizza & Grill
Pizzat, paninit, sandwichit, salaatit ja muut herkulliset pikkusuolaiset ja juotavat mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Hesburger
Kaikki mitä hampurilaishimoon tarvitset ja muutakin. Valikoima kattaa myös donitsit, muffinit, keksit, falafelit ja gluteenittomat tuotteet.

Wok’n’Curry
Maukas läpileikkaus aasialaisesta keittiöstä: mietoja ja tulisia curreja, wokkeja, kebab-tikkuja, salaatteja
sekä raikkaita lassi-juomia.

Pasta Sapore
Pasta-annoksia ja italialaista kahvia sekä saapasmaan jälkiruokia.

No 1 Cafe
Valitse kahvin seuraksi munkki tai täytetty bagel monipuolisesta valikoimasta. Messukeskuksen ainutlaatuisin kahvivalikoima: maistuisiko vaikka Oreo-kahvi?

Cafe 3, 5 ja 7
Messuihin tutustumisen lomassa voi levähtää eri messuhallien kahviloissa. Kaikki messuhalleissa olevat kahvilat tarjoilevat suolaista ja makeaa juomia unohtamatta.

Kiertävät kahvikärryt
Pika-apua kahvihampaan kolotukseen saa messuhalleja kiertävistä kärryistä. Nappaa kahvin seuraksi vaikka korvapuusti tai suklaapatukka.

Messukohtaiset pop up -ravintolat
Kaikissa messutapahtumissa on erilaisia tapahtumakohtaisia ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja. Tutustu niihin etukäteen tapahtuman verkkosivuilla.