Holiday Inn Helsinki – Messukeskus uudistuu
vuoden 2018 aikana

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus uudistuu täysin remontissa, joka toteutetaan vuonna 2018. Hotellin yleiset tilat, hotellihuoneet sekä palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan, jotta tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan paremmin ja monipuolisemmin. Uuteen konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä myös Holiday Inn -ketjun Open Lobby. Uudistustöiden ajan 20.2.2018–31.1.2019 hotelli on suljettu. Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 helmikuussa.

Hotelli palvelee normaalisti ennen remonttia 20.2.2018 saakka.

 

Varaa huone

Holiday Inn Open Lobby yhdistää perinteiset ravintola-, aula- ja työskentelyalueet yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi. Asiakas voi itse valita ruokaileeko ravintolasalissa vai muualla Open Lobbyn alueella.

Open Lobbyn Media Lounge ja Pop Up Lounge ovat monitoimitiloja, jotka voidaan hetkessä muuntaa pieneksi kokoustilaksi tai elokuvateatteriksi, joka tarjoaa hieman enemmän yksityisyyttä. Mukavien sohvien lisäksi tilassa on televisioita, aikakauslehtiä ja sanomalehtiä.

Tervetuloa uusittuun hotelliin helmikuussa 2019!

 

Hotellin uudistustöiden aikana hotelliasiakkaita Helsingin keskustassa palvelevat muun muassa Holiday Inn Helsinki City Centre, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevard.

Hotellivaraukset etuhintaan remontin aikana