Monipuolinen hotelli messutapahtumien sydämessä Pasilassa

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus sijaitsee Messukeskuksen yhteydessä Pasilassa ja tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen, toimivan palvelukokonaisuuden. Hotelli on messu- ja kokousmaailman keskipiste, josta on joustavat yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle, rautatieasemalle ja Helsingin keskustaan. Hotellimme yhteydessä oleva messu- ja kongressikeskus tarjoaa vieraidemme käyttöön laajan valikoiman sekä näyttely- että kokoustiloja. Ajomatka keskustaan on 10 minuuttia. Pasilan rautatieasemalle on matkaa 500 metriä. Lisäksi hotelliin on hyvät yhteydet raitiovaunulla.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä kuntokeskus. Huoneet on varustettu nopealla, maksuttomalla 1 gigan nettiyhteydellä. Kaikissa Standard-huoneissa on koneellinen ilmanvaihto sekä työpöytä ja teen- ja kahvinkeitin. Executive-tason huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, kylpytakki ja tossut.

Hotellin ravintola Terra Nova Brasserie tarjoaa suomalaista ja kansainvälistä ruokaa sekä oman menun lapsille. Jos lapsesi on alle 13 vuotta, hän syö ilmaiseksi kun mukana on toinen perheenjäsen.

Tutustu tarkemmin:

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus

Standard-huoneet

Executive-huoneet

Suite

Terassisauna