Etsimme joukkoomme Wanhaan Satamaan

asiakaspalveluhenkistä huoltomiestä/saliteknikkoa

Wanha Satama on uniikki kokous-, kongressi- ja näyttelykeskus Katajanokan sydämessä aivan Helsingin keskustan läheisyydessä. Museoviraston suojelema 120-vuotta vanha kiinteistö toimi aikoinaan kauppahuoneiden tullimakasiinina, nyt tässä historiallisessa miljöössä järjestetään vuosittain noin 150 tilaisuutta, joissa vierailee noin 150 000 kävijää. Toiminnasta vastaa Helsingin Messut Oy, joka on osa Suomen Messut konsernia.

Työtehtävissäsi vastaat Wanhan Sataman kiinteistökokonaisuuden teknisestä kiinteistöhuollosta ja välillä työskentelet yhdessä saliteknikoiden kanssa vastaten tapahtumien toteuttamisesta.

Vastuullasi on huolehtia Wanhan Sataman laadukkaasta ja turvallisesta toiminnasta, energiatehokkuudesta, teknisten järjestelmien kunnossapidosta, pienkorjaustöistä ja hyvistä käyttöolosuhteista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä tapahtuma-alalla elinkeinoelämän näköalapaikalla sekä vakaan ja hyvämaineisen työantajan edut. Tehtävä on itsenäinen ja pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti. Sinulla on tukenasi Messukeskuksen ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on aktiivinen ja vastuuntuntoinen ote työhösi sekä avoin ja yhteistyöhenkinen asenne. Olet työskentelyotteeltasi asioihin tarttuva, joustava, vastuuta kantava ja kehittämislähtöinen. Sopiva koulutustausta on esim. kiinteistöalan koulutus, arvostamme myös perusteita av-laitteiden käytöstä. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.1.2017 menessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5e1adbbd

Lisätietoja tehtävästä antaa12.1. klo 14-15 ja 16.1. klo 12-13 Suomen Messuilta kiinteistöyksikön päällikkö Patrik Kuhlman, puh. 040 450 3355.

Avoin työhakemus Messukeskukseen

Jos meillä ei juuri nyt ole sopivia avoimia työpaikkoja Messukeskuksessa, voit aina lähettää myös avoimen hakemuksen. Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, millaista työtä olet hakemassa.

Avoin työhakemus Messukeskukseen

Jos hakemuksesi etenee kohti rekrytointia, kutsumme sinut haastatteluun. Rekrytointimenettelyymme kuuluu usein soveltuvuusarviointi, jonka tekee ulkopuolinen, luotettava kumppanimme.