Kaisa Siipilehto -

Loistokkaat kokoushuoneet

Uudistumme jatkuvasti, jotta voit kohdata asiakkaitasi, tiimiläisiä ja kumppaneitasi toimivassa ympäristössä. Kesällä kokousmaailmaamme myllättiin lattiasta kattoon ja pintoja on päällystetty uusin matoin ja maalein. Osa Kokoustamon toisen kerroksen aula-, saniteetti- ja kokoustiloista saa uuden ilmeen ennen vilkasta syyskautta. Yleistilojen viihtyvyyden lisäksi parannamme kokoustilojen ergonomiaa ja elämyksellisyyttä.

Tilatut kalusteet odottavat vielä varastolla, että pohjatyöt valmistuvat. Syyskuussa Rento ja Loisto avaavat ovensa ja kutsuvat uudenlaiseen kokousympäristöön. Suomi-seminaarisalin suunnittelu on alkanut ja tila otetaan käyttöön vuodenvaihteessa parahiksi 100-vuotisen isänmaanne kunniaksi. 

Tilauudistusten taustalla vaikuttavat suunnittelutoimisto Fyra sekä näyttelysuunnittelijamme Nanna Ihamäki, joka inspiroitui sisustamaan uudet kokoushuoneet.

LOISTO on kokoushuoneiden kruununjalokivi

Loisto on elegantti kokoushuone, joka hivelee aisteja. Sinne on ilo kutsua ne, jotka kaipaavat hemmottelua. Huone ei ole pienen pieni tai suuren suuri vaan juuri passeli salonki uusien oivallusten tavoitteluun tai saavutusten juhlimiseen ydinporukalla. Loistokkaassa tilassa kokoontuu 14 henkeä saman pöydän ympärillä. Siellä ideat sukeltavat syviin vesiin ja nousevat loisteliaina toteutettavaksi.

Loisto-banneri-1600x900_jalokivi

RENTO saa ajatukset lentoon

Rento puhuttelee pikkuisen epämuodollisempaa tilaisuutta tavoittelevaa kokoontujaa. Tila innostaa ideoimaan ja vaihtamaan ajatuksia. Rento on niin toimiva ja tunnelmallinen tila, ettei sieltä malttaisi lähteä pois! Rennossa huoneessa 40 kokoustajaa tapaa letkeästi ja pinnistelemättä. Jokaisella on omaa tilaa ideointiin ja kevyet pöydät ryhmittyvät helposti tiimityöskentelyyn tai sivuun taukojumpan ajaksi. Tule Rentoon solmimaan uusia kiinnostavia suhteita ja luomaan uusia visioita.

Rento-banneri-1600x900-inspiroiva-huone

SUOMI kunnioittaa isänmaatamme

Suomi on kunnianosoitus 100-vuotiselle isänmaalle, sen sinisyydelle, valkoisuudelle ja uniikille kulttuurille. Suomi-tila tuntuu tutulta, mutta osaa myös yllättää. Se on sinivalkoinen vaihtoehto suomalaista kulttuuria ja muotoilua kunnioittaville tilaisuuksille. Tilassa hyödynnetään kansallisbrändillemme tuttuja elementtejä pilke silmäkulmassa. Suomi on hulppea tila jopa 100 kokoontujalle. Se on ainutkertainen elämys ulkomaalaisille kongressivieraille ja kotoisa kotimaan kokoustajille.

Suomi-banneri-1600x900_koivu

Tervetuloa ihastumaan ja inspiroitumaan! Voit varata kokoushuoneet käyttöösi jo ennakkoon: pyydä tarjous ja järjestetään yhdessä unohtumaton tilaisuus tilaisuudellesi sopivassa teemavärissä.

Kaisa, markkinointivastaava