Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 1942
Kokoustarjoilut ja cateringpalvelut | Messukeskus

Kokoustarjoilut ja cateringpalvelut

Suussa sulavat bagelit, talon mehuja ja leivonnaisia, monipuolinen kokouslounas tai teeman ja trendien mukaan muotoiltu illallismenu. Kuka nyt jaksaisi tyhjällä vatsalla tehdä tärkeitä päätöksiä tai sisäistää koulutussisältöä? Maistuvat ja laadukkaat tarjoilut varmistavat vieraidesi viihtymisen ja teeman mukaiset maut viimeistelevät elämyksen.

Messukeskuksessa toteutamme ammattitaidolla monipuoliset kahvitorit, kokouslounaat, korkeatasoiset gourmet-illalliset ja herkkuja notkuvat buffet-pöydät tilaisuuden tai kauden teeman mukaan. Viihtyisiin ravintoloihimme, Talvipuutarhaan tai kokoustiloihin voidaan kattaa näyttävät tarjoilut isollekin vierasjoukolle. Tunnelmallisessa Talvipuutarhassa voit järjestää tilaisuuden 400 vieraalla ja halleissa onnistuvat istuva illallinen 6 000 ja buffettarjoilut jopa 10 000 juhlijalle. Lue lisää ravintolapalveluistamme>>

Messukeskuksen anniskelu-, ravintola- ja catering-palveluista vastaa Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, ystävällisestä palvelustaan ja maineikkaasta suklaabrändistä. Valitse sopiva tarjoilupaketti tai pyydä suunnitelma juuri sinun tilaisuutesi tavoitteen ja teeman mukaan. Autamme mielellämme!

 

Fazer Food Services Messukeskus
p.040 450 3252
fazer.sales@messukeskus.com

 

Lisää ideoita ja inspiraatiota löydät blogistamme:

Aistit tekevät tapahtuman

Aistit käyttöön!

Teematarjoilut kokouksiin

Teematarjoilut

Juhlavuoden Suomi 100-menut

Suomalaisia makuja