Wau-efekti ohjelmalla

Tilaisuutesi teeman mukainen ohjelma antaa viimeisen silauksen ja luo ikimuistoisen elämyksen. Viihdytä vieraitasi asiantäyteisen koulutuspäivän lomassa, tilaa keynote-puhuja seminaariisi tai valitse vetävä juontaja seremoniamestariksi. Aktivoiva ohjelma nostaa yleisön penkistä, virkistää ja luo tiimihenkeä.

Autamme sinua löytämään teemaan sopivaa ohjelmaa viihdyttämään, aktivoimaan ja kouluttamaan vieraitasi. Yhteistyökumppaneidemme kautta saat näyttävää ohjelmasisältöä ja kokeneita ammattipuhujia, esiintyjiä ja juontajia useista vaihtoehdoista. Hyödynnä mahdollisuutesi tarjota vieraillesi ainutlaatuinen elämys.

Ota yhtettä suoraan yhteistyökumppaneihimme

Ilmoitathan tarjouspyynnön yhteydessä järjestäväsi tilaisuutta Messukeskuksessa.

Speakersforum

omaa kattavan kaartin ammattipuhujia, juontajia ja kouluttajia lukuisilta aihealueilta. Heiltä saat asiantuntevaa apua ja ehdotuksia tarpeidesi mukaan. Tutustu puhujatarjontaan tai lue lisää Speakersforumin palveluista täältä. Lisätietoja puhujapalveluista:
Olli Bergman, Senior Account Manager, p. 020 155 2982, gsm. 040 705 3490, olli.bergman@speakersforum.fi

Ohjelmakauppa

Meiltä löydät artistit ja ohjelmakokonaisuudet pieniin ja suuriin tilaisuuksiin tai yhtälailla vaikkapa mainoskampanjaan. Edustuksessamme on Suomen eturivin artisteja useilta eri alueilta: imitaattoreita, koomikoita, taikureita, näyttelijöitä, bändejä, show-ryhmiä, juontajia, trubaduureja jne. Sinun ei tarvitse olla ohjelmanostamisen ammattilainen – me autamme mielellämme sopivimman vaihtoehdon etsimisessä, budjettisi ja tilaisuutesi luonne huomioon ottaen.
Totte Westerlund, totte@ohjelmakauppa.fi, p. 050 571 1368

Tutustu Ohjelmakaupan artistikattaukseen

Seikkailu Oy

virittää yleisösi ja aktivoi tilaisuutesi kävijät osallistavalla ohjelmalla. Seikkailu Oy kuuluu maailman johtavaan tiimitapahtuma-organisaatioon, Catalyst Globaliin. Käytettävissäsi onkin yli 170 tapahtumaformaattia, oheisohjelmaa ja tiimiaktiviteettia niin Suomessa kuin missä päin maailmaa tahansa. Tutustu suosittuihin aktiviteetteihin tai kysy lisää:
Timo Heinaro, timo@seikkailu.fi tai seikkailu@seikkailu.fi, 010 430 0800

Pst. Tarjoilut voivat olla oma ohjelmanumeronsa. Tuunaa oma aamupuurosi tai tilaa kokki kasaamassa streetfood-annokset – miten tarjoilisit vieraillesi? Muista myös taidokkaat showbaarimikot, jotka sekoittavat cocktailit ja mocktailit juuri asiakkaallesi. Ideoidaan lisää tapajo erottautua ja luoda viimesilaus tilaisuudellesi.

 

Henkka Hyppönen puhuja

Tarjoilut kokki Fazer

Juhla halli

 

speakersforum_rgb150x106

 

ohjelmakauppa_web

 

seikkailu200x69