Täyden palvelun tapahtumatalot tilaisuudellesi

Sinua palvelee entistä suurempi joukko tapahtuma-alan ammattilaisia Messukeskuksen ja Wanhan Sataman yhdistyneessä myyntipalvelussa. Muunneltavat tilat ja tuhansista tapahtumista kertynyt ammattitaito antaa puitteet tuloksellisille kohtaamisille. Tilaisuudellesi jopa 55 erilaista tilaa, 22 ravintolaa, 15 hallia ja kaikki tarvittavat kokous- ja tapahtumapalvelut samasta numerosta: 040 450 3251

Meillä mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso

Toteutamme tapahtumajärjestäjän kunnianhimoisimmatkin unelmat ja teemme kokousten varaamisesta mieluisaa. Tarjoamme kokous- ja seminaaritiloja 6−1100 hengelle sekä Amfi-salin jopa 4 400 kuulijalle. Todelliseen tilantarpeeseen voi valjastaa käyttöönsä messuhallit, jolloin vain mielikuvitus asettaa rajat tapahtuman tuotannolle.

Miten paljon vaihtoehtoja!

Iskikö valinnan vaikeus? Ei hätää, katsotaan yhdessä miten voimme auttaa järjestelyissä. Oli kyseessä sopivan tilan löytäminen, viimeisimmän av-tekniikan virittäminen tai cocktail-palojen valinta, autamme ideoimaan ja toteuttamaan. Kysy mitä vain, me autamme.

Ota yhteyttä

Rento-banneri-1600x900-inspiroiva

UUTTA Kokoustamossa!

Uudistumme jatkuvasti, jotta voit keskittyä olennaiseen. Uudet RENTO ja LOISTO kokoushuoneet avaavat ovensa uudenlaiseen kohtaamisympäristöön. Loistokkaassa tilassa kokoontuu 14 henkeä saman pöydän ympärillä. Rennossa huoneessa 40 kokoustajaa tapaa letkeästi ja pinnistelemättä. Varaa uudistuneet kokoushuoneet ja tule inspiroitumaan!

Pyydä tarjous

Suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus

Maailmanluokan liike-elämän seminaari Nordic Business Forum venytti Amfi-salimme rajoja, jotta mukaan mahtui 5700 kuulijaa.

−”Tapahtumapaikalla on merkittävä rooli tämän kokoluokan tilaisuuksissa. Ratkaisevaa on se, että tapahtumafoorumi ja tapahtuman järjestäjä ymmärtävät tekemisen tavat yhteisesti. Tässä Messukeskus teki hyvää työtä. Messukeskuksen tilat muuttuivat hienoiksi ja näyttäviksi, ja olemme todella tyytyväisiä myös Messukeskuksen avainpelaajiin, jotka heittäytyivät täysillä mukaan tapaamme toteuttaa tapahtuma. Yhteistyö toimi saumattomasti”, kertoo Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forumin toimitusjohtaja.

Tiloissamme on koettu niin tv-kuvauksia, seminaareja, festivaaleja kuin maailmanluokan kongressejakin. Kokoushuoneissamme puolestaan on luotu ja lujitettu liikesuhteita ja edistetty tärkeitä päätöksiä jo kolmatta vuosikymmentä. Kielitaitoinen ja tehokas henkilökunta vastaa siitä, että valittu huone on täysin käyttövalmiina kokouksen osallistujien saapuessa. Tiesitkö, että meillä on 244-huoneen laadukas hotelli ja yli 20 kokoustilaa 6−100 kokoontujalle.

Pyydä tarjous 

Varaa kokoustila 2-16 hengelle

Nordic Business Forum

Kuva: NBF & Studio Kraft

Ropecon

Ropecon 2016 roolipelitapahtuman palautetta: ”Perjantain perusteella sanoisin, että Messukeskus ja Kokoustamo palvelee oikein hyvin Ropeconia! Siellä on tilaa ja happea!