Täyden palvelun tapahtumatalo

Sinua palvelee rautainen joukko tapahtuma-alan ammattilaisia Messukeskuksen ja Wanhan Sataman yhdistyneessä tiimissä. Tuhansista tapahtumista kertynyt ammattitaito ja muunneltavat tilat luovat ihanteelliset puitteet tuloksellisille kohtaamisille. Tarjoamme tilaisuudellesi kaikki tarvittavat kokous- ja tapahtumapalvelut samasta numerosta p. 040 450 3251. Mitä saisi olla? Meiltä löydät:

  • 55 erilaista tilaa
  • 15 hallia ja 13 halliluentosalia
  • 22 ravintolaa
  • 244 huoneen hotellin
  • 12 saunojan terassikabinetin

Meillä mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso

Toteutamme tapahtumajärjestäjän kunnianhimoisimmatkin unelmat ja teemme kokousten varaamisesta mieluisaa. Meillä on kokous- ja seminaaritiloja 6−1100 hengelle sekä laskevan katsomon Amfi-sali jopa 4 400 kuulijalle. Todelliseen tilantarpeeseen voi valjastaa käyttöönsä hallit, jolloin vain mielikuvitus asettaa rajat tapahtuman tuotannolle.

Voi miten paljon vaihtoehtoja!

Iskikö valinnan vaikeus? Ei hätää, katsotaan yhdessä. Oli kyseessä sopivan tilan löytäminen, viimeisimmän av-tekniikan virittäminen tai cocktail-palojen valinta, autamme sinua ideoimaan ja toteuttamaan tilaisuutesi. Kysy mitä vain, olemme sinua varten.

Ota yhteyttä

Ropecon

Kysy vaikka asiakkailtamme

Kehitysjohtaja, roolipeliharrastaja tai startup-yrittäjä − meillä viihtyy vieraat niin maailmanluokan seminaariohjelman parissa kuin innovaatioitaan pitchaavat ja valomiekkailijat. Lue talossamme koettuja:

Menestys- ja kasvutarinoita

”Perjantain perusteella sanoisin, että Messukeskus ja Kokoustamo palvelee oikein hyvin Ropeconia! Siellä on tilaa ja happea!”Ropecon 2016 roolipelitapahtuman palautetta somessa

Banneri_1600x900_rento1

Uudistumme jatkuvasti

Kehitämme kokous- ja tapahtumatiloistamme entistä toimivampia, ergonomisempia ja elämyksellisiä. Meillä voit keskittyä olennaiseen − me hoidamme tarvittaessa kaikki järjestelyt mitä tapahtumaasi kaipaat.

Testasitko jo uudet RENTO ja LOISTO kokoushuoneet? Juhlavuoden kunniaksi kookoontukaa myös SUOMI-seminaarisalissa. Kanervikossa kokoontuu 100 kuulijaa, loistokkaassa tilassa 14 kokoustajaa ja RENTO-kokoushuoneessa 40 henkeä tapaa letkeästi ja pinnistelemättä. Kesän jälkeen uutena avataan USVA ja NAMU. Näitä et halua missata!

Pyydä tarjous

CASE: Slush

Yksi Euroopan suurimmista kasvuyrittäjyystapahtumista.

Lue menestystarina

CASE: Nordic Business Forum

Supersuosittu liike-elämän kansainvälinen seminaari.

Lue menestystarina