Messukeskus on täyden palvelun tapahtumatalo, joka auttaa sinua onnistumaan tilaisuutesi järjestämissä suunnittelusta jälkisiivoukseen. Tuhansista tapahtumista kertynyt ammattitaito ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit mahdollistavat puitteet tuloksellisille kohtaamisille.

Tapahtumasuunnittelu

Laadimme toiveidesi mukaan tilankäyttösuunnitelmat, tekniset käsikirjoitukset sekä somistus- ja opastusehdotukset. Somistamomme loihtii tapahtuman ilmeen mukaisen kokonaistoteutuksen. Palveluvalikoimaamme sisältyvät myös näyttelyrakentaminen sekä logistiikka- ja huolintapalvelut. Ota yhteyttä

Kokoustarjoilut ja cateringpalvelut

Maistuvat ja laadukkaat tarjoilut varmistavat vieraidesi viihtymisen. Messukeskuksessa toteutamme ammattitaidolla monipuoliset kahvitorit, kokouslounaat, korkeatasoiset gourmet-illalliset ja herkkuja notkuvat buffet-pöydät tilaisuuden tai kauden teeman mukaan.

Viihtyisiin ravintoloihimme, Talvipuutarhaan tai kokoustiloihin voidaan kattaa näyttävät ja maistuvat tarjoilut isollekin vierasjoukolle. Tunnelmallisessa Talvipuutarhassa voit järjestää tilaisuuden 400 vieraalla ja halleissa onnistuvat istuva illallinen 6 000 ja buffettarjoilut jopa 10 000 juhlijalle. Lue lisää ravintolapalveluistamme

Messukeskuksen anniskelu- ja ravintolapalveluista vastaa yksinoikeudella Fazer Food Services. Valitse sopiva tarjoilupaketti tai pyydä suunnitelma juuri sinun tilaisuutesi tavoitteen ja teeman mukaan. Autamme mielellämme!

Fazer Food Services Messukeskus: p. 040 450 3252, fazer.sales@messukeskus.com

Tekniset palvelut

Tarjoamme uusimman tekniikan mukaiset av-palvelut, esimerkiksi markkinoiden tehokkaimmat projektorit, suurkuvatekniikan mahdollistavat kuvankäsittelylaitteistot, HD-tasoinen videokuvauskalusto sekä EU-standardien mukaiset tulkkauslaitteet.

Tietoliikenneverkkomme on erittäin nopea ja tiloissamme toimii veloitukseton langaton WLAN-lähiverkko. Langattoman verkon tiedonsiirtonopeus on noin 20 Mbit/s ja langallisen verkon nopeus parhaimmillaan 100 Mbit/s. Tarjoamme myös tarvittavat tietoturvapalvelut ja varmennetut yhteydet.

Kokoushuoneissa vakiovarusteena on LCD-näyttö tai dataprojektori ja valkokangas sekä WLAN-verkon lisäksi yksi kiinteä verkkoyhteys. Seminaarisalien vakiovarustukseen kuuluu lisäksi puheäänentoisto. Tiloihin on saatavissa myös puhujakoroke tai korotettu puhujalava.

Kokoustekniikasta ja tietoliikenneyhteyksistä vastaa Suomen johtava av-tekniikan osaaja, Suomen Videoviestintä SVV Oy. Lisätietoja: www.svv.fi

Majoituspalvelut

Tilaisuutesi vieraat voivat yöpyä vaivattomasti Messukeskuksen yhteydessä toimivassa korkeatasoisessa Holiday Inn -hotellissa. Kokous- ja näyttelytiloista pääsee suoraan hotellihuoneisiin kuivin jaloin.

Nykyaikainen hotelli on suunniteltu erityisesti liikematkustajan tarpeisiin. 244 hotellihuoneesta osa on ylellisiä Executive-huoneita ja sviittejä. Hotellissa on Terra Nova à la carte-ravintola, kolme saunaa ja korkeatasoinen saunakabinetti, Business Corner, kuntosali sekä parkkihalli.

Uutta 2018! Remontoimme hotellimme kokonaisuudessaan – hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen – sillä haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Uudistustöiden aikana 20.2.2018-2.1.2019 hotellimme on suljettu, emmekä valitettavasti voi ottaa vastaan huonevarauksia tälle ajalle. Sinua palvelevat sillä välin mielellään pääkaupunkiseudun muut Restel-hotellit, vaihtoehtoja osoitteesta https://booking.restel.fi/.

Toivotamme sinut tervetulleeksi täysin uudistuneeseen hotelliin jälleen vuoden 2019 alussa!

Lisätietoja majoituspalveluistamme

Holiday Inn Helsinki Messukeskus: p. 0200 62884, helsinki.aluemyynti@restel.fi

Logistiikkapalvelut

Messu- ja tapahtumapalvelujen asiantuntijana Niemi Messupalvelut tarjoaa kokous- ja tapahtumajärjestäjille kaikki tapahtumaan liittyvät logistiset palvelut kuljetuksista ja varastoinneista aina henkilö- ja nostopalveluihin.

  • Lähetysten vastaanotto ja edelleen lähetys
  • varastointi ja toimitus: laatikot, esitteet, tuotteet ja muut materiaalit
  • Somistus/siirto- ja nostotyöt

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan – pyydä tarjous asiantuntijoiltamme!
Niemi Messupalvelut: p. 09 5420 5461, expo@niemi.fiwww.niemi.fi

Turvallisuuspalvelut

Messukeskuksen turvallisuustaso on korkea ja osaamisemme huippuluokkaa. Turvallisuusnäyttöjämme ovat monet erittäin korkean profiilin tapahtumat ja vierailut kansainvälisistä huippukokouksista ja suuryritysten yhtiökokouksiin.

Securitas on suurin ja palveluiltaan monipuolisin yksityinen turvallisuuspalvelujen tarjoaja Suomessa, jonka kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä. Securitas auttaa asiakkaitamme kaikissa turvallisuustarpeissa, räätälöidysti ja myös erikoispalvelut tarjoten. Osaava henkilöstö on läsnä Messukeskuksessa joka päivä.

Securitas: Tommi Sihvonen, p. 040 196 2711, tommi.sihvonen@securitas.fi

Oheisohjelma

Mietitkö sisältöä tilaisuuteesi? Saat kauttamme myös puhuja – ja ohjelmapalveluita. Aktivoi vieraasi myös erilaisin pelillisin aktiviteetein. Lue lisää vaihtoehdoista

Juhla halli

kokoustarjoilut

kokki Fazer

tarjoilut

tarjoilijat

juhla tarjoilut

tekniikka

Niemi logistiikka

kokouspalvelu