Tarja Gordienko -

Hyvää Kansainvälistä messujen päivää!

Sanotaan, että suomalaiset ovat todellista messukansaa! Me messulaiset uskomme sen. Iloitsemme siitä, että kokoamme joka vuosi yli miljoona kävijää ja tuhansia yritysasiakkaita tänne Messukeskukseen.

Tänään meillä on erityinen syy juhlia, sillä 7.6. vietetään Kansainvälistä messujen päivää. Teemapäivä nostaa esiin kohtaamismedian suosion ja tehokkuuden kaikkialla maailmassa.

Tiesitkö, että messuille osallistuu vuosittain 4,4 miljoonaa yritystä ja yli 260 miljoonaa kävijää ympäri maailmaa? Myös sinä olet luultavasti yksi heistä – kiitos siitä!

Kansainvälinen messujen päivä

 

Bongaa teemapäivän supertarjouksemme

Kansainvälisen messujen päivän kunniaksi saat vuosilippumme tänään – ja vain tänään – 35 euron erikoishintaan (normaalihinta 100 euroa). Vuosilippu on Suomi 100 -juhlavuoden erikoistuotteemme ja oikeuttaa rajattomaan sisäänpääsyyn kaikille Messukeskuksen järjestämille yleisömessuille kuluvana vuonna.

Lipun voit ostaa kätevästi ja vaikka heti verkkokaupastamme.

Nähdään messuilla ahkerasti myös syksyllä!

Tarja, viestintäpäällikkö

Kansainvälistä messujen päivää – Global Exhibition Day – vietetään kaikkialla maailmassa keskiviikkona 7.6. Teemapäivä järjestetään nyt toista kertaa. www.ufi.org/ged | #GED17